Over

Hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

Ik ben Maartje, 23 jaar oud en woonachtig in het mooie Breda. In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut en volg ik een master tot sport- en manueel therapeut. Ik ben dus redelijk wat bezig met bewegen en gezondheid in mijn werk, maar dit is daarnaast ook een hele grote passie van mij.

Vanaf jongs af en ben ik bezig geweest met sport. Voetbal, zwemmen en wielrennen, ik heb het allemaal jarenlang fanatiek gedaan. Vorig jaar besloot ik een nieuwe uitdaging te zoeken. De triathlon sport bleek hierin mijn grootste uitdaging. Met heel veel plezier lig ik wekelijks in het zwembad (of in het open water), zit ik op de fiets en ren ik rond op de atletiek baan of in de natuur.

Al dat sporten kost natuurlijk ontzettend veel energie en daarom ben ik me afgelopen jaren gaan verdiepen in een goede bron om energie terug te geven: voeding. Eerst zag ik dit vooral als noodzakelijk maar later begon ik dit steeds leuker te vinden. Toen ik op kamers ging wonen 3 jaar geleden begon ik ook dagelijks voor mijzelf te koken en groeide mijn creatieve kijk op eten. Doordat ik nu ook wekelijks in de supermarkt te vinden was, werd ik me steeds meer bewust van de hele voedselindustrie. Hoewel ik zelf ben opgegroeid op een boerderij voelde het eten van vlees steeds minder goed. Ik besloot vegetarisch te worden en vorig jaar ook veganistisch te eten. Ik durf mezelf geen 100% veganist te noemen, maar 99% van de tijd ben ik dit wel.

Al langere tijd plaats ik mijn creaties op instagram , maar vanaf nu ga ik ook regelmatig mijn recepten delen hier op mijn blog. Daarnaast zullen er eetdagboekjes online komen, reviews van (vegan) producten, wedstrijdverslagen, workouts en reisverslagen (mijn andere grote passie).

Ik hoop dat je wat inspiratie kunt halen uit mijn blog. Wil je me wat vragen of heb je tips kun je altijd contact met me opnemen via de contactpagina.