24 uur in Parijs met saucony

Op 19 juni 2018 door Maartje

Inmiddels is het alweer een week geleden dat ik in Parijs was. Er zijn nog heel wat leuke foto’s die je wil laten zien en dat ga ik vandaag met je doen. Kijk je mee naar mijn 24 uur in Parijs met saucony?

 

 

Dinsdag ochtend om 08:00 uur fietste ik naar station Breda. Met de trein ging ik naar Rotterdam om daar over te stappen op de Thalys. Vervolgens stond ik om 11:35 uur op het station in Parijs. Bizar hoe snel dit gaat toch? Geen uren wachten op het station en geen uren in de file staan. Het is wat mij betreft een hele relaxte manier van reizen en ik zie mezelf dit ook zeker nog vaker doen. Vanaf het station was het een korte wandeling naar het ‘saucony house’. Een plek die helemaal was ingericht naar de nieuwe collectie hardloopschoenen van saucony. Vanuit heel Europa waren er hardlopers afgereisd naar Parijs om samen de nieuwe collectie te bewonderen.

 

 

We lunchte en kregen een presentatie over saucony en de nieuwe white noise collectie. Mooie gesprekken en inspirerend beeldmateriaal, mij heb je. Na de presentatie was het tijd om de schoenen uit te gaan testen. We liepen een ronde van 6,5 km door Parijs, wat behoorlijk opletten geblazen is. Ik de triathlon in Terheijden nog wat in mijn benen maar toch voelde het lopen goed. Eenmaal terug bij het saucony house kregen we allemaal een fiets om mee naar ons hotel te gaan. Hier was tijd om even te douchen en te herstellen. Op de fiets gingen we naar het diner van die avond langs de Seine. Uiteindelijk plofte ik rond half 12 in het lekkerste bed waarin ik ooit heb gelegen.

 

 

De volgende ochtend ging om 05:50 uur de wekker alweer. In de douche probeerde ik een beetje wakker te worden. We fietste weer van hotel naar saucony house en startte de dag met een uur durende yoga sessie. Ik had verwacht dat we het rustig aan zouden doen maar ik moet zeggen, ik vond het al vrij pittig. Na een niet zo heel vegan friendly ontbijt was het tijd om echt sportief te worden. Er stonden 3 verschillende work outs op het programma: hardlopen (en loopscholing), power yoga en HIIT. Stuk voor stuk erg leuk maar ook ontzettend zwaar. Ik was klaar om opgeveegd te worden.

 

Hoogste tijd om al het zweet er weer af te spoelen en te gaan lunchen. De lunch was tevens de afsluiting van het officiële saucony programma. Wel hadden we nog een paar uurtjes over voordat we met de Thalys weer naar huis zouden gaan. We liepen als echte toeristen richting Mont Martre en het Sacre Coeur en dronken nog een potje thee.

 

Rond 17:30 was het tijd om afscheid te nemen en allemaal weer huiswaarts te gaan. Ik wil saucony bij deze nogmaals bedanken voor de leuke trip en team Benelux voor de gezelligheid. De white noise schoenen zijn nu te koop in de winkels en online. Het zijn de vertrouwde saucony schoenen in een nieuw jasje. Let op, dit is een limited edition.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.