Sinterklaar zit er bijna aan te komen! Zelf heb ik dit jaar geen plannen, ik ben in het buitenland, maar dat betekend natuurlijk niet dat jullie misschien geen leuke plannen hebben! Vandaag deel ik daarom mijn 5 recepten voor een vegan sinterklaas met je. Hopelijk ga je hele leuke dagen tegemoed! P.s. Onderaan deze post vind je ook nog een speciale actie om mijn boek als vegan kookboek kado te doen.

Vegan gevulde speculaas

Dit recept was het eerste recept dat ik toen op mijn vernieuwde blog plaatste. Nog steeds erg lekker!

Vegan chocolade fudge

Deze vegan chocolade fudge maakte ik speciaal voor sinterklaas met kruidnoten. Pas op, verslavend lekker!

Recept: Vegan chocolade fudge 

Vegan gezonde en eiwitrijke kruidnoten

Als we het dan toch over kruidnoten hebben, je kan ze ook prima zelf maken! Deze gezonde en eiwitrijke pepernoten zet je met een gerust hart op tafel. (helaas waren mijn foto skills ten tijde van deze foto niet al te best, volgend jaar maar eens een nieuwe versie maken).

Recept: Vegan, gezonde, eiwitrijke kruidnoten

Vegan speculaas cake met pompoen

Denk ik aan herfst en winter dan denk ik aan pompoen. Deze vegan speculaas cake of pompoen cake is een lekker en verantwoord tussendoortje.

Pompoen havermout

Oké als laatste, als we het dan toch over pompoen hebben, pompoen havermout! Super lekker op de ochtend na sinterklaas, als je nog helemaal in de stemming al je kado’s aan het bekijken bent.

Vegan kookboek als sinterklaas- of kerstkado

Ik wil jullie allemaal een hele fijne sinterklaas wensen! Ben je nog opzoek naar een leuk vegan sinterklaas kado (of alvast een vegan kerst kado), dan is mijn vegan kookboek natuurlijk een goede optie. Om het extra leuk te maken krijg je met kortingscode ‘KERST‘ €2,50 op je bestelling tot 20 december. Daarnaast is hij ook nog extra feestelijk ingepakt in gerecycled kadopapier met een tag die je zelf kan beschrijven, een bescherm engeltje en een klavertje vier. Let op: de post heeft het in de decembermaanden altijd extra druk dus bestel op tijd als je het boek voor een bepaalde datum in huis wilt hebben. Bestellen doe je via: www.maartjemaria.com/plantaardigpresteren