bedankt voor je aanmelding!

Superleuk dat je mee gaat kijken naar de gratis online masterclass ‘een relaxte relatie met eten’. De bevesitingsmail is nu naar je onderweg maar klik deze pagina niet direct weg.
Ik heb nog een boodschap voor je!

Wauw, wat goed dat je je hebt aangemeld voor de gratis online masterclass. Dit verteld mij dat iets in jou klaar is voor de volgende stap. Iets in jou wil NU al van start!

Daarom heb ik wat voor je, voor de actie nemer, voor de snelle beslisser.

De komende 30 minuten heb ik een speciale aanbieding voor je. De komende 30 minuten geef ik je namelijk de kans om mijn boek Menstrueren en presteren ter waarde van €25,99 (exclusief verzendkosten) aan te schaffen voor slechts €25 inclusief verzendkosten waarmee:

1. Je leert wat de fysiologische verschillen zijn tussen vrouwen en mannen. 

2. Wat de impact van je cyclus is op je sportprestaties en hoe je hier rekening mee kunt houden in je training. 

3. Waarom mannen en vrouwen niet gebaat zijn bij dezelfde voedingsstrategie. 

4. Zowel voor vrouwen die hormonale anticonceptie gebruiken, als voor vrouwen die dit niet doen, als voor mannen die meer willen begrijpen van het vrouwelijk lichaam. 

Nog 30 minuten voor €25 inclusief verzendkosten

menstrueren en presteren

Menstrueren en presteren is een boek dat zich richt op alles rond de vrouwelijke fysiologie en leert je hiermee te werken in plaats van er tegen.

Frustrerend om te zien dat jij en je vriend precies hetzelfde doen maar hij wel resultaat boekt en jij niet? Geloof me, het ligt niet aan jou! Het ligt aan de manier waarop je het hebt geprobeerd. Jouw vrouwelijk lichaam is gebaat bij een andere aanpak.

Bijna alle standaard protocollen zijn gebaseerd op mannen en automatisch overgenomen voor vrouwen. Maar de vrouwelijke fysiologie is daadwerkelijk anders dan die van de man.

Menstrueren en presteren biedt vrouwen alles wat ze moeten weten over de cyclus, voeding en training om een steengoede basis te bouwen voor een gezond en fit leven. Leer je lichaam beter begrijpen en met je cyclus te werken in plaats van er tegen.

Zo ziet het boek er van binnen uit:

WAT GAAT DIT BOEK JE OPLEVEREN:

een roadmap om je lichaam te leren begrijpen

een gezond lichaam dat optimaal kan presteren

Wetenschappelijk onderbouwd

KOOP HIER JE BOEK

Het boek kost je nu in plaats van €25,99 slechts €21,05 exclusief verzendkosten. Waar wacht je nog op?!