bedankt voor je aanvraag!

Je download is naar je onderweg maar klik deze pagina niet direct weg, ik heb nog een boodschap voor je!

Wauw, wat goed dat je een gratis dagmenu uit vegan in vier weken hebt aangevraagd. Dit verteld mij dat iets in jou klaar is voor de volgende stap. Iets in jou wil NU al van start!

Daarom heb ik wat voor je, voor de actie nemer, voor de snelle beslisser.

De komende 30 minuten heb ik een speciale aanbieding voor je. De komende 30 minuten geef ik je namelijk de kans om mee te doen met vegan in vier weken ter waarde van €54 voor slechts €40! waarmee:

1. Ik je het uitzoeken over gezonde plantaardig voeding volledig uit handen neem en je vier complete weekmenu’s van me ontvangt.

2. Je naast die weekmenu’s ook 5 informatieve lessen ontvangt om mee te leren over plantaardige voeding, zodat je ook buiten de weekmenu’s om de beste keuzes kunt maken.

3. Boodschappenlijstjes en mealprep plannen om gezond eten nog makkelijker te maken.

Nog 30 minuten van €54 voor €40

VEGAN IN VIER WEKEN

Alle noodzakelijke informatie omtrent plantaardig eten tot je te nemen, een volwaardig plantaardig voedingspatroon aan te nemen, lekkere vegan gerechten op tafel te zetten en je steentje bij te dragen aan een betere wereld. Met behulp van 4 weekmenu’s, boodschappenlijstjes, mealprep planning en 4 lessen gaan we aan de slag.  Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep waar je met de andere deelnemers kunt sparren over het programma, zelf zal ik hier uiteraard ook actief zijn. We sluiten af met nog een bonus les en een live sessie om terug te blikken en je overige vragen nog te stellen.

Na het programma ben jij in staat om volledig zelfstandig vegan te gaan en te blijven! Als je dat wilt natuurlijk. In dit programma is ruimte voor iedereen, er zijn geen regels, je bepaald je eigen regels.

Zo ziet de academie er van binnen uit:

WAT GAAT HET PROGRAMMA JE OPLEVEREN:

volwaardig plantaardig eten zonder moeite

complete en lekkere maaltijden samenstellen

minder tijd en geld kwijt zijn aan eten

succesvol vegan blijven in de toekomst

een boel energie en lekkerder in je vel zitten

Beter voor jezelf en de rest van de wereld

DIT ZEGGEN ANDEREN:

KOOP HIER JE TICKET

Het programma kost je nu in plaats van €54 slechts €40. Waar wacht je nog op?!