Boeken

Plantaardig presteren

Plantaardig eten en sport gaan niet samen? Echt wel!

Plantaardig presteren is een informatie- en kookboek dat zich richt op lekker en gezond eten voor iedereen. 

Beter presteren in je dagelijks leven of tijdens het sporten? Ga met voeding opzoek naar de beste versie van jezelf. Voel je energieker, fitter en zit beter in je vel.

In dit toegankelijke en complete boek lees je alles over optimale basisvoeding en gepersonaliseerde sportvoeding. Aan de hand van wetenschappelijke literatuur leer je over een gezond eetpatroon, ook wanneer je (nog) niet (volledig) plantaardig eet. Voor zowel niet sporters als topsporters van iedere leeftijd en ieder geslacht. Inclusief stappenplan om je eigen voedingsschema samen te stellen en ruim 85 lekkere en makkelijke recepten.

Het ultieme boek voor mensen die meer willen leren over gezonde voeding, die meer plantaardig willen eten, beginnende vegans en de vegan sporter.

Menstrueren & presteren

I’m not strong for a girl, i’m just strong

Menstrueren en presteren is een boek dat zich richt op alles rond de vrouwelijke fysiologie en leert je hiermee te werken in plaats van er tegen.

Menstrueren en presteren bied vrouwen alles wat ze moeten weten over de cyclus, voeding en training om een steengoede basis te bouwen voor een gezond en fit leven.

Bijna alle standaard protocollen zijn gebaseerd op mannen en automatisch overgenomen voor vrouwen. Maar de vrouwelijke fysiologie is daadwerkelijk anders dan die van de man.

Frustrerend om te zien dat jij en je vriend precies hetzelfde doen maar hij wel resultaat boekt en jij niet? Geloof me, het ligt niet aan jou! Het ligt aan de manier waarop je het hebt geprobeerd. Jouw vrouwelijk lichaam is gebaat bij een andere aanpak.

Leer je lichaam beter begrijpen en met je cyclus te werken in plaats van er tegen.