Chunky Monkey Chocolade Bananenbrood

Op 5 november 2018 door Maartje

Lisa vroeg mij mijn favoriete recept met jullie te delen. Mijn absolute favoriete recept is mijn bananenbrood. Ik bak hem ontzettend vaak en heb ook altijd wat plakjes in de diepvries liggen. Maar bananenbrood, dat was al op foodlies te vinden. Ik besloot voor een chocolade variant te gaan die ook nog eens helemaal whole food plant based is. Dat betekend dat hij plantaardig is maar ook geen olie en toegevoegd suiker bevat. Hij bevat daarnaast grote stukken chocolade en walnoten, wat dit het perfecte vegan chunky monkey chocolade brood maakt. Eetsmakelijk!

 

Het volledige recept lees je hier:

https://www.foodlies.nl/l/maartje-chocolade-bananenbrood/

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook lekker

2 Reacties

 1. Hanne

  Hoi Maartje,
  Link naar dit recept werkt precies niet meer… 🙁

  Antwoord
  • Maartje

   Hoi Hanne,

   Bedankt voor je reactie. De website van Lisa is momenteel in onderhoud zie ik, dus via een andere link lukt het nu ook niet. Ik zal even kijken of het recept zelf hier op mijn blog kan zetten.

   Groetjes Maartje

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.