persoonlijke Coaching

Voedingscoaching

 

LET’S GET THIS PARTY STARTED

Iedereen wil zich goed voelen, energie hebben, fit zijn, slank zijn, zin hebben om de wereld aan te pakken en ga zo maar door. Toch blijkt het keer op keer weer zo moeilijk om dat voor elkaar te krijgen, zelfs al doe je nog zo hard je best. Het kan frustrerend zijn, ik begrijp het. Het zoveelste dieet of wanhoopspoging leveren op de lange termijn nooit het resultaat waarop je had gehoopt. Het resultaat waarvan je had gedroomd. Maar door een stapje terug te doen, naar het geheel te kijken en niet alleen de symptomen aan te pakken kan ook jij dat gedroomde resultaat behalen. En dat gaat misschien wel makkelijker dan je denkt.

Ben jij er klaar voor om erachter te komen wat er in je weg staat en daar voor eens en altijd aan de kant te schijven? 

Ja, als ..

N

Je al verschillende diëten hebt geprobeerd maar niets lijkt te werken.

N

Je na een tijdje gezond leven toch weer terugvalt in je oude patronen.

N

Je (weer) happy wilt worden met je lijf.

N

Je een voedingspatroon zoekt dat echt bij je past.

N

Je voedingspatroon rondom je sport wilt verbeteren.

N

Je door de bomen het bos niet meer ziet met alles wat je overal leest.

N

Persoonlijke aandacht en een individuele aan pak voor jou beter werkt dan een groepsprogramma.

N

Je je relatie met voeding wilt verbeteren.

N

Je je energiepijl omhoog wilt brengen.

N

Je (meer) plantaardig wilt gaan eten.

JA? LET’S GO DAN!

Samen gaan we aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ik help je daarbij stap voor stap. Met een op maat gemaakt plan, passend bij jouw situatie, gaan we ervoor!

WIl je kennismaken en kijken of we een match zijn? Je kunt gratis een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of ik de juiste persoon voor je ben.

MIJN WERKWIJZE

Het traject wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte maar de rode draad kun je hieronder terugvinden.

Intake

We starten altijd met een intake waarin we je huidige en gewenste situatie in kaart brengen. Aan de hand van dat gesprek ga ik aan de slag met je persoonlijke advies. Om de voortgang in de gaten te houden en te schakelen waar nodig zullen we regelmatig herhaalconsulten plannen. Het eerste consult vind direct plaats in de week na de intake. Daarna zullen we om de week een herhaalconsult plannen waar ik je coach om je plan uit te voeren.

Advies op maat

Geen kant-en-klaar programma, maar een persoonlijk plan helemaal afgestemd op jouw situatie.

Online of offline

In principe kan het gehele traject online worden uitgevoerd. Je bent ook echter ook altijd welkom op mijn kantoor in Breda om de coachingsgesprekken persoonlijk te voeren.

Mindset

Ik vind het belangrijk dat je niet alleen mijn adviezen uitvoert, maar dat je ook gaat leren waarom je deze dingen doet en hoe je die integreert in je routine zonder hierbij balans en plezier te verliezen.

Voeding met focus op plantaardig

Gezond eten en plantaardig eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je hiervoor openstaat zal ik je daarom altijd wat tips geven in de richting van een plantaardig voedingspatroon. Mocht dit niets voor je zijn dan ben je nog steeds welkom.

Vergoeding mogelijk

Met een aanvullende verzekering heb je mogelijk recht op een vergoeding voor voedingscoaching. 

OVERZICHT VAN HET TRAJECT

Door middel van coaching begeleid ik jou naar je nieuwe leefstijl. Je voelt je fit, energiek en zit lekker in je vel.
Het traject bevat:

$
Een analyse van je huidige leefstijl op basis van een uitgebreide vragenlijst en het bijhouden van je voedingsdagboekje.
$
Een 1 uur durend intakegesprek waarin we dieper in gaan op je antwoorden uit de vragenlijst inclusief het analyseren van je voedingsdagboekje. Wanneer je bij me in Breda bent meten doen we een huidplooimeting en omtrekmeting.
$

Na het gesprek ontvang je van mij een volledig persoonlijk plan waarmee jij meteen in actie komt.

$

Tweewekelijks een coachingsgesprek van 30 minuten (na de intake direct de eerst opvolgende week) waarin we je voortgang bespreken en aanpassingen maken aan het plan waar nodig.

$

Tussen de coachingsgesprekken door contact via
e-mail of whatsapp.

NA EEN TRAJECT BIJ MIJ

9

Weet je wat werkt voor jouw lichaam en kun je hier de rest van je leven nog mee vooruit.

9

Heb je je nieuwe voedingspatroon eigen gemaakt en kost het je geen moeite meer deze voort te zetten.

9
Zit je lekker in je vel, voel je je fit en in balans.
9
Ben je trots op jezelf en voel je je zelfverzekerd.
9

Voel je dat je de controle hebt over je voeding en luister je naar je lichaam als het op keuzes maken aankomt.

9
Had je gewild dat je deze stap eerder had genomen.

wat anderen zeggen

“Maartje laat je beseffen dat afvallen geen straf is. Ze staat voor je klaar in goede en slechte periodes, ze weet van iets negatiefs iets positiefs te maken en ze haalt in die periodes nog het beste in jezelf naar boven. Dat maakt het zo fijn om door Maartje begeleid te worden. Je doet het niet alleen maar echt samen.”

Aukje

“Oh my, wat heeft Maartje in korte tijd mijn leven veranderd wat betreft mijn manier van denken over voeding en beweging. Na jarenlang te weinig eten leerde ik van haar voeding te combineren waardoor ik veel beter in mijn kwam te zetten, leerde niet te overdrijven en vooral weer te genieten. Bedankt Maartje, je bent mijn held!

Jeanine

JA, IK WIL AAN DE SLAG

Yes super leuk dat je voor jezelf kiest en wilt gaan starten! Om eerst even kennis te maken plan ik altijd een gratis kennismakingsgesprek ik. Deze kun je zelf boeken via het kalendertje hieronder.

Even alles onder elkaar

FAQ

Ik eet niet plantaardig, begeleid je me toch?

Ja dat doe ik zeker. Ik ben van mening dat iedereen zelf de keuze moet maken voor het voedingspatroon dat bij hem of haar past. Wel zal ik je altijd stimuleren binnen jouw kaders zo gezond mogelijk te eten en meer plantaardig eten is hier mogelijk een onderdeel van.

Ik wil afvallen, kun je me daarbij helpen?

Ik help je naar je doel, of dit nou afvallen, fitter worden of aankomen is. Ik ben gewichtsconsult en ben opgeleid je op een verantwoorde manier van je overtollige kilo’s af te helpen.

 

Ik heb geen tijd om lang in de keuken/ ik wil geen dure boodschapen doen

Dat snap ik, gelukkig hoeft dat ook niet. Ik leer je juist dat gezond eten niet moeilijk of duur hoeft te zijn. 

Hoe lang duurt de coaching?

Het minimum van een persoonlijk coachingstraject is twee maanden. Dit is echter een absoluut minimum, om jezelf echt nieuwe gewoontes aan te leren wordt vaak een minimum van drie maanden aangehouden. Wanneer we starten met een traject, gaan we deze aan voor twee maanden. Vervolgens kan het traject steeds met een maand worden verlengd tot je dit weer opzegt. 

Ik wil graag een los adviesgesprek met je, kan dat?

Heb jij geen behoefte aan een compleet traject, maar wil je graag eenmalig advies over je eetpatroon? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog een vraag?

Stuur hieronder je vraag in, ik zal dan via e-mail reageren.