1-OP-1 COACHING

TEAM

 

Together Everybody Achieves More

 

Heb jij meer in je mars dan er nu uitkomt? En ben je klaar om dat te gaan ontdekken, ontwikkelen en laten zien? Laten we er dan samen voor gaan zorgen dat die gezonde leefstijl en die sportprestaties een groot succes gaan worden. En niets anders.

een vliegende start

In 3 maanden een vliegende start van je gezonde en sportieve leefstijl.

Iedereen wil zich goed voelen, energie hebben, fit zijn, zin hebben om de wereld aan te pakken. Toch blijkt het keer op keer weer zo moeilijk om dat voor elkaar te krijgen, zelfs al doe je nog zo hard je best. Het kan frustrerend zijn, ik begrijp het. Het zoveelste dieet of de zoveelste wanhoopspoging tot sporten leveren op de lange termijn nooit het resultaat waarop je had gehoopt. En dat terwijl je nog zulke mooie doelen in de toekomst voor ogen hebt.

In dit van 3 maanden gaan we werken aan een kick start voor jou gezonde leefstijl. We gaan op aan de slag op het gebied van voeding, training, mindset, etc. Je kunt dit programma zelf volgen of aanvullen met 1-op-1 coaching.

van start tot finish

In 6 maanden naar je ultieme, sportieve droomdoel.

Je voelt dat je meer in je mars hebt dan er tot nu toe is uitgekomen. Je bent al best goed bezig, maar toch is het nog niet gelukt dat ultieme doel te behalen. Je traint, je hebt je voedingspatroon aangepast en zorgt dat je goed bent voorbereid, maar toch wil het niet lukken dat nieuwe PR te lopen, die langere afstand te finishen of dat droomlichaam te bereiken. Je hebt sportieve en gezonde ambities, maar het is frustrerend dat je inzet niet wordt beloond.  

In dit 1-op-1 programma van 6 maanden gaan we samen richting de finishlijn werken. Met begeleiding op het gebied van voeding, training, hormonen, ontspannen en mindset gaan we op een slimme manier zorgen dat jij je doelen gaat halen.

samen staan
we sterk

Ik help jou heel graag bij het behalen van je persoonlijke doelen maar vind het wel belangrijk dat we een match zijn. We starten daarom altijd met een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je interesse? Plan dan hieronder je gratis kennismakingsgesprek.