1-OP-1 COACHING

TEAM

 

Together Everybody Achieves More

 

Heb jij meer in je mars dan er nu uitkomt? En ben je klaar om dat te gaan ontdekken, ontwikkelen en laten zien? Laten we er dan samen voor gaan zorgen dat die gezonde leefstijl en die sportprestaties een groot succes gaan worden. En niets anders.

een vliegende start

In 3 maanden een vliegende start van je gezonde en sportieve leefstijl.

Iedereen wil zich goed voelen, energie hebben, fit zijn, zin hebben om de wereld aan te pakken. Toch blijkt het keer op keer weer zo moeilijk om dat voor elkaar te krijgen, zelfs al doe je nog zo hard je best. Het kan frustrerend zijn, ik begrijp het. Het zoveelste dieet of de zoveelste wanhoopspoging tot sporten leveren op de lange termijn nooit het resultaat waarop je had gehoopt. Misschien zorgen ze er zelfs voor dat je de balans steeds verder gaat verliezen. En dat terwijl je nog zulke mooie doelen in de toekomst voor ogen hebt.

In dit van 3 maanden gaan we werken aan een kick start voor jou gezonde leefstijl. We gaan op aan de slag op het gebied van voeding, training, mindset, etc. 

van start tot finish

In 6+ maanden naar je ultieme, sportieve droomdoel.

Je bent al bezig geweest met sporten, je voedingspatroon en gezond leven maar je wil meer dan gewoon ‘bewegen’. Je droomt van meer. Starten met hardlopen, je eerste triathlon of misschien ben je wel toe aan een marathon of een nieuw PR.

De vraag is hoe je dit gaat aanpakken. Hoeveel ga je trainen? Wat ga je eten? Hoe hou je rekening met jouw vrouwenlichaam. En hoe pas je dit in de rest van je leven? Hoe ga je je doelen behalen zonder de balans te verliezen? Je hebt sportieve ambities en je bent klaar om eruit te halen wat erin zit. 

In dit 1-op-1 programma van minimaal 6 maanden gaan we samen richting de finishlijn werken. Met begeleiding op het gebied van voeding, training, hormonen, ontspannen en mindset gaan we op een slimme manier zorgen dat jij je doelen gaat halen.

samen staan
we sterk

Ik help jou heel graag bij het behalen van je persoonlijke doelen maar vind het wel belangrijk dat we een match zijn. We starten daarom altijd met een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je interesse? Plan dan hieronder je gratis kennismakingsgesprek.