Gelukkig Gezond! 

Hét allesomvattende programma om te gaan kiezen voor jouw gezondheid en geluk. Werk aan een geweldige relatie met eten, bewegen en je lijf. Bouw aan gezonde gewoonten rondom eten, bewegen, ontspannen en meer.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent al verschillende keren op dieet gegaan, maar op de lange termijn lukt het niet dit vol te houden en het levert uiteindelijk niet het resultaat op waarop je had gehoopt. Of misschien ben je ooit gestart met een dieet of afvalpoging, ben je hierin blijven hangen en is dit een obsessie voor je geworden.

 • Je hebt ‘goede’ en ‘slechte’ dagen, gekenmerkt door hoeveel je hebt gegeten of bewogen op die dag.
 • Je voelt je vaak schuldig als je iets lekkers hebt gegeten of niet bent gaan sporten.
 • Je eet vanuit emotie en kunt dan geen maat houden.
 • Je bent in je hoofd erg veel bezig met eten en/of bewegen.
 • Je bent niet blij met je zelfbeeld en kijkt afkeurend in de spiegel (of liever helemaal niet).

Zou het niet geweldig zijn als…

 • Je weer blij met jezelf bent en je je goed voelt.
 • Je kunt luisteren naar je lichaam en dat ook respecteert. 
 • Jij weer centraal staat en eten of sporten je dagen en gedachten niet beheersen. 
 • Relaxt kunt omgaan met eten en bewegen, je bewuste keuzes maakt en je daar niet schuldig over hoeft te voelen.
 • Je minder ‘zwart-wit’ naar goed of slecht, gezond of ongezond kijkt.
 • Je kunt genieten van eten en hier bewust voor kiezen.
 • Je hoeft niet altijd het hele pak koekjes op te eten, 1 of 2 kan ook.
 • Je legt jezelf geen strenge restricties op en hebt geen eet of beweegregels voor jezelf.
 • Eten of bewegen is niet je enige vorm van beloning, troost of compassie.
 • Je zelf de regie weer hebt.
 • Je balans vind in je leefstijl en keuzes maakt vanuit liefde voor jezelf in plaats van vanuit de wens om iets aan jezelf te veranderen.

Ja? Dan is gelukkig gezond helemaal voor jou!

7

 Gelukkig Gezond! 

START YOUR HEALTHY HABITS FOR LONGTERM HEALTH & HAPPINESS

In 11 weken krijg je met mijn framework de kennis en het zelfvertrouwen om je leefstijl te transformeren, zodat jij een gezonder en gelukkiger leven kunt gaan leiden en een mindset ontwikkeld om de juiste keuzes te maken die gaan en blijven werken voor jou. 

N

Je bouwt aan een geweldige relatie met eten, bewegen en jezelf.

N

Je leert weer luisteren naar je lichaam en je vindt het vertrouwen terug in jezelf.

N

Je zegt vaarwel tegen regels, restricties en schuldgevoelens. 

N

Je gaat doen en blijven doen. Hallo gedragsverandering en nieuwe, gezonde gewoontes.

N

Je krijgt ruim 8 uur aan videolessen, een uitgebreid werkboek met oefeningen en opdrachten en toegang tot de online community.

Simpelweg alles wat jij nodig hebt voor een gezond en gelukkig leven! 

 de MODULES 

Het programma is opgebouwd uit 11 modules.
In elke module staat een thema centraal en krijg kennis, inzicht praktische voorbeelden en oefeningen. 

;

01. 

doelen stellen & motivatie vergroten

Allereerst, waarom ben je hier? In deze les kijken we naar je huidige situatie en je gedroomde eindput. We stellen een doelstelling op en kijken naar de motivatie daarachter. 

02. 

mindset shift

Welke gedachten en overtuigingen heb jij (onbewust)? De eerste stap in het proces is het maken van een shift naar een mindset die jou wél gaat helpen. In deze les vertel ik je er alles over komen we met een aantal praktische opdrachten achter jou patronen.  

03. 

intuïtief eten

Wanneer je je huidigste situatie hebt onderzocht, weet waar je heen wil en open staat voor die mindset shift, zoomen we verder in op je eetgewoontes. In deze les vertel ik je de principes van intuïtief eten en ontdek je hoe je her zelf mee aan de slag kunt. 

04. 

kennis van eten

Nu je vanuit een betere mindset met eten bezig kunt zijn en kunt luisteren naar de signalen van je lichaam, leer ik je in deze les ook graag wat feitelijke dingen rondom voeding. Van het kiezen van producten in de winkel naar het bouwen van complete en vullende maaltijden, we doen het hier. 

05. 

eetbuien & emotie-eten

Een hele extra module rondom eetbuien & emotie-eten. In deze les krijg je inzicht in jouw patronen en snap je waarom je bepaalde keuzes maakt. Door dit helder te hebben, kun je makkelijker kiezen voor alternatieven. Uiteraard geef ik je die alternatieven en ga jij aan de slag met de uitvoering.

06.

bewegen & sporten

In deze module kijken we naar de impact van bewegen en sport op je gezondheid en op je gemoedstoestand. Hoe wordt bewegen geen ‘moetje’ en hoe kun je (weer) gaan genieten van beweging en sport? Net zoals bij de modules rondom eten staat het luisteren naar je lijf hierin centraal. 

07. 

happy hormones

We gaan het hebben over hormonen! We kijken naar hormonen in het algemeen en jouw menstruatiecyclus. Wat voor impact deze mogelijk heeft op jouw leven? En wat doe je met deze kennis in de praktijk? Na deze module ken je alle ins & outs en weet je hoe je hier gebruik van kunt maken in je leven.  

08. 

zelfzorg

Tijd om bij jezelf in te checken om te zien wat jij nodig hebt om nog meer balans te creeëren. In deze module gaan we kijken hoe jij in de drukte van de huidige maatschappij goed voor jezelf kunt blijven zorgen. Hoe kun je ontspannen, wanneer pak je rust, hoe verdeel je je energie en hoe zeg je ‘nee’ als dat nodig is? Na deze les durf jij jezelf weer op #1 te zetten!

09.

zelfliefde

Goed voor jezelf zorgen is een teken van zelfliefde, maar hoe leer je nou echt van jezelf te houden? Ook als je een dag wat minder lekker in je vel zit? Hoe kun je blij zijn en blijven met jezelf? In deze module werken we aan je zelfvertrouwen, oefenen we met zelfcompassie, omgaan met negatieve gedachten en dankbaarheid. Because you’re worth it.

10. 

plan like a boss

Nu je alles weet over jouw lijf en hoe je daar mee om wil gaan, is het tijd om ook realistisch in je agenda te krijgen. In deze module leer ik je plannen als een baas, maar waken we er ook voor dat er geen ruimte meer overblijft voor flexibiliteit en spontane plannen. Na deze les heb je overzicht en ervaar je meer rust.

11. 

doen en blijven doen

We zijn aangekomen aan het einde! Maar hoe zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat met alle inzichten en kennis die je hebt opgedaan?! Tijd om in deze les van die nieuwe gewoonten automatische patronen te maken. 

Bonus

cursus vegan in vier weken

Als bonus krijg je van mij toegang tot de cursus Vegan in Vier weken. Hierin leer ik je meer over een volwaardig plantaardig voedingspatroon en krijg je 4 voorbeeld weekmenu’s met boodschappenlijstjes en recepten.

{

love yourself enough to live a healthy lifestyle.”

De ervaring van anderen

“Maartje laat je beseffen dat afvallen geen straf is. Ze staat voor je klaar in goede en slechte periodes, ze weet van iets negatiefs iets positiefs te maken en ze haalt in die periodes nog het beste in jezelf naar boven. Dat maakt het zo fijn om door Maartje begeleid te worden. Je doet het niet alleen maar echt samen.”

Aukje

“Oh my, wat heeft Maartje in korte tijd mijn leven veranderd wat betreft mijn manier van denken over voeding en beweging. Na jarenlang te weinig eten leerde ik van haar voeding te combineren waardoor ik veel beter in mijn kwam te zetten, leerde niet te overdrijven en vooral weer te genieten. Bedankt Maartje, je bent mijn held!”

Jeanine

Even alles praktisch onder elkaar:

‘Gezond Gelukkig’ is een online programma, bestaande uit videomodules, een werkboek en toegang tot de community. Elke week wordt er een nieuwe module vrijgegeven. 

 • 11 videomodules met ruim 8 uur aan beeldmateriaal.
 • Werkboek met alle opdrachten en oefeningen om aan de slag te gaan.
 • Toegang tot online community via Facebook

De investering voor dit programma is €249,-.  

 wanneer is het programma ‘gelukkig gezond’ your way to go

;

Als je vast zit in een vicieuze cirkel van opletten, restricties, regels, eetbuien, overeten en alles weer laten varen. 

w

Als jij je dag in, dag uit, druk maakt over wat je eet en hoeveel je beweegt. En je regelmatig baalt over de keuzes die je hier uiteindelijk in maakt.

Als je minder kunt genieten van mooie momenten met geliefden, vrienden en familie, omdat je je constant zorgen maakt om je gewicht en je uiterlijk.

Als je geen tijd en energie (en geld) meer wilt verspillen, die je ook in hele (leuke!) anderen dingen had kunnen stoppen. 

Als je helemaal klaar bent met hoe het nu is en open staat om een transformatie te maken die ten goede komt van je fysieke en mentale gezondheid. 

Een kijkje achter de schermen