EEN VLIEGENDE START 

Hét allesomvattende programma om te gaan kiezen voor jouw gezondheid en geluk. Werk aan een geweldige relatie met eten, bewegen en je lijf. Bouw in drie maanden aan nieuwe gewoonten en maak een vliegende start van je gezonde en sportieve leefstijl.

maandag start ik weer opnieuw, en nu gaat het me wel lukken.

Hoe vaak heb jij jezelf dit al verteld?

En als dat vaak is, hoe gek is het dan dat je toch steeds weer denkt dat het deze keer anders zal zijn? En hoe stom is het dat je dan steeds weer teleurgesteld bent, omdat het voelt alsof je hebt gefaald met een gebrek aan wilskracht?

En zo gek is dat ook helemaal niet. De wereld om ons heen gaat zo ontzettend snel en je wil graag bijblijven. Een mooie studie afronden, het goed doen op je werk, gezond eten, regelmatig bewegen en natuurlijk ook sociale dingen blijven doen met je vriendinnen. Tijd voor jezelf maken schiet er daarbij soms bij in.

Maar je weet ook dat het niet te doen is om al die ballen hoog te houden. Je zoekt een balans. Een balans in je gehele leefstijl, maar wellicht springt daar een bepaald stukje voor jou nog extra uit. En hoe fijn zou het zijn als die balans niet gericht is op zo veel mogelijk controle, zonder dat je keer op keer moet ‘opletten’ of weer de nieuwste dieet trend of sport moet uitproberen. Nee, gewone gezonde gewoonten waar jij je leven lang nog mee vooruit kunt.

Zeg maar dag tegen schuldgevoelens, zeg maar dag tegen onrust rondom eten, zeg maar dag tegen diëten, zeg maar dag tegen eetbuiten en emotie eten, zeg maar dag tegen geen zin om te sporten of geen rustdag durven nemen, zeg maar dag tegen jezelf voorbij lopen, zeg maar dag tegen alles-of-nietsen, zeg maar dag tegen jezelf niet durven aankijken in de spiegel en zeg maar dat tegen het gevoel dat je continue de touwtje weer strakker moet aantrekken.

Zeg hallo tegen je gezonde en gelukkige jij.

{

“stap voor eens en altijd uit de dieet en fitness achtbaan!”

Klinkt dit herkenbaar?

N

Gezond eten gaat een paar dagen goed, maar daarna krijg je weer die onstilbare trek en snaaibuien. Je valt makkelijk terug in je oude patronen. Een patroon wat écht bij jou past en dat vol te houden is, heb je nog niet gevonden. 

N

Weet je best wat gezonde producten zijn, maar toch lukt het maar niet om gezond eten vol te houden op de lange termijn.

N

Of je weet niet wat gezonde producten zijn en wordt in de supermarkt overweldigd door de keuze. Om nog maar niet te praten over de overweldigende hoeveelheid tegenstrijdige informatie op internet.

N

Je hebt al verschillende diëten geprobeerd (koolhydraatarm, shakes, calorieën tellen, weight watchers, etc.). Soms ging het even goed, maar op de lange termijn leverde het niet op wat je zocht. 

N

Je hebt het idee dat je altijd met eten bezig moet zijn. Van ‘wat ga ik eten bij mijn volgende maaltijd’ naar ‘vanaf maandag ga ik met dieet X aan de slag’. 

N

Je voelt je schuldig als je toch wat ongezonds eet, of iets wat niet binnen de ‘regels’ past. Dit heeft je dag verpest en je hebt de neiging dit te moeten compenseren.

N

Je hebt een alles-of-niets mentaliteit, je stort je helemaal op je nieuw eet- of sportschema en wil dit perfect doen. Als het dan niet zo perfect gaat, voelt dat als balen, baal je van jezelf en blijf je vaak met niets achter. Realistische en haalbare doelen stellen vind je lastig.

N

Je bent wel aan het sporten, maar eigenlijk weet je niet precies wat je moet doen en de resultaten blijven uit. Hierdoor is het moeilijk gemotiveerd aan de slag te blijven en sporten niet als ‘moetje’ te gaan zien.

N

Je bent vaak druk en kan dingen niet overzien, je loopt achter de feiten aan en uitrusten schiet er vaak bij in. Of je vind ontspannen überhaupt sonde van je tijd.

N

Jouw cyclus zit je regelmatig in de weg. Je ervaart een opgeblazen gevoel, krampen, hevig bloedverlies en bent niet te genieten. Of misschien blijft jouw menstruatie wel helemaal weg als gevolg van je leefstijl.

N

Het is al lang geleden dat je met een trots gevoel in de spiegel hebt gekeken en daar ben je helemaal klaar mee. Je verdiend zoveel beter en je verdiend het om goed voor jezelf te zorgen. Je wil iets gaan veranderen maar ziet door de bomen het bos niet meer. 

Ben je nu heftig ‘ja’ aan het knikken?

Dan is mijn programma ‘een vliegende start’ zeker iets voor jou!

7

 want stel je eens voor,

Hoe zou het zijn als..

$

Je je doelen dit keer wel gaat halen en op een duurzame manier. Geen quick fixes maar een nieuwe leefstijl waar je nog lang mee vooruit kunt.

$

Je gezondheid en geluk gaat ervaren op zowel fysiek als mentaal vlak.

$

Je meer rust en vrijheid gaat ervaren, zonder die obsessieve gedachten over eten en sporten.

$

Je weer balans gaat vinden en schaamteloos kunt genieten, zonder schuldgevoel achteraf of de drang om te compenseren.

$

Je een voedingspatroon vind dat echt bij je past, je je nooit meer laat vangen door diëten en hypes, en je je sportprestaties optimaal ondersteunen. 

$

Je ook grijs kunt denken, in plaats van zwart-wit. Je stopt met alles of nietsen, eetbuiten en emotie eten.

$

‘Geen tijd’ geen excuus meer is om niet te gaan sporten of gezond te eten.

$

Je een sport vindt die je blij maakt en weet hoe je dit op een verantwoorde manier kan doen. 

$

Je tijd en energie overhoudt voor jezelf en leuke dingen.

$

Je weer zelfvertrouwen hebt en kunt stralen. Je zorgt goed voor je lijf en hebt het lief, zonder dat het voelt als een ‘moetje’.

$

Je inzet dit keer wel wordt beloond en je eruit gaat halen wat erin zit.

 laat mij je helpen 

Het begon zonder dat ik het door had.

Een heel groot gedeelte van mijn leven was ik helemaal niet bezig met mijn gewicht, mijn uiterlijk en mijn gezondheid. Ik hield van sport, was veel buiten en daarmee waren die andere punten eigenlijk prima. Tot ik uit liefde voor sport steeds meer ging bewegen en ik er uiteindelijk ook achter kwam dat mijn lichaam daarmee veranderden. Waar ik me eerst nooit druk kon maken om mijn lijf, vond ik het nu ineens wel een ding en wilde ik die progressie ook vooral vasthouden. Ik ging steeds meer voedingsmiddelen wegstrepen, ging onderscheid maken tussen ‘slecht’ en ‘goed’ eten en stond vaker op de weegschaal. Mijn gewicht en uiterlijk werden steeds meer een obsessie en mijn relatie met eten en bewegen verslechterden. Ik dacht dat ik goed bezig was, want ik had inderdaad mijn gewicht onder controle.

Maar een slank voorkomen betekent niet dat je automatisch ook gezond en/of gelukkig bent. Ik verloor mijn menstruatie, at liever niet bij andere mensen thuis en ging af en toe helemaal los op repen chocolade. 

restricties en diëten zijn niet de oplossing, een goede gezondheid wel.

Het duurde even, maar uiteindelijk kwam het besef dat fysieke en mentale gezondheid nummer 1 zijn. In plaats van focussen op uiterlijk ging de focus weer op goed zorgen voor mezelf, balans houden en genieten van sporten. Ik leerde weer luisteren naar mijn lichaam, er van te houden en het respect te behandelen. Dit bleek uiteindelijk zelfs ook de beste resultaat op te leveren.

Ik ben dus ervaringsdeskundige, maar ook gecertificeerd gezondheidsprofessional en liefhebber van de wetenschap. Deze combinatie maakt dit programma extra uniek en waardevol.

Je hoeft geen dieet te volgen, calorieën te tellen, voedingsmiddelen te schrappen, sporten om te verbranden, te balen van jezelf of je schuldig te voelen. En dat gun ik jou ook!

Maar grote stappen zet je niet alleen en dat is niet erg, ik ben er namelijk voor je. We doen het samen.

”Toen ik hoorde dat Maartje een vorm van coaching aanbood was ik erg enthousiast. Deels door haar ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlons deel te willen nemen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden, rust is net zo belangrijk. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.”

– Hymke, over werken met mij

Nadat je mijn programma hebt gevolgd:

5

Heb je een relaxte relatie met eten en sporten.

5

Heb je een gezonde balans gevonden tussen zorgen voor jezelf en genieten. 

5

Weet je wat werkt voor jouw lichaam en kun je hier de rest van je leven mee vooruit. 

5

Kun je luisteren naar je lichaam en die signalen ook respecteren.

5

Kun je weer trots zijn op jezelf en heb je meer zelfvertrouwen.

5

Heb je je nieuwe voedingspatroon eigen gemaakt en kost het je geen moeite meer deze voort te zetten. 

5

Heb je overzicht en past jouw gezonde leefstijl helemaal in jouw leven.

5

Is gezond leven geen struggle meer maar een feestje.

5

Had je gewild dat je deze stap eerder had genomen!

 EEN VLIEGENDE START 

In drie maanden een vliegende start van je gezonde leefstijl.

Met een vliegende start krijg je in 3 maanden met mijn framework de kennis en het zelfvertrouwen om je leefstijl te transformeren, zodat jij een gezonder en gelukkiger leven kunt gaan leiden en een mindset ontwikkeld om de juiste keuzes te maken die gaan en blijven werken voor jou. Je kunt het programma aanvullen met 1-op-1 coaching voor individuele begeleiding. 

“Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten.”

 de MODULES 

Het programma is opgebouwd uit 11 modules.
In elke module staat een thema centraal en krijg kennis, inzicht praktische voorbeelden en oefeningen. 

;

01. 

doelen stellen & motivatie vergroten

Allereerst, waarom ben je hier? In deze les kijken we naar je huidige situatie en je gedroomde eindput. We stellen een doelstelling op en kijken naar de motivatie daarachter. 

02. 

mindset shift

Welke gedachten en overtuigingen heb jij (onbewust)? De eerste stap in het proces is het maken van een shift naar een mindset die jou wél gaat helpen. In deze les vertel ik je er alles over komen we met een aantal praktische opdrachten achter jou patronen.  

03. 

intuïtief eten

Wanneer je je huidigste situatie hebt onderzocht, weet waar je heen wil en open staat voor die mindset shift, zoomen we verder in op je eetgewoontes. In deze les vertel ik je de principes van intuïtief eten en ontdek je hoe je her zelf mee aan de slag kunt. 

04. 

kennis van eten

Nu je vanuit een betere mindset met eten bezig kunt zijn en kunt luisteren naar de signalen van je lichaam, leer ik je in deze les ook graag wat feitelijke dingen rondom voeding. Van het kiezen van producten in de winkel naar het bouwen van complete en vullende maaltijden, we doen het hier. 

05. 

eetbuien & emotie-eten

Een hele extra module rondom eetbuien & emotie-eten. In deze les krijg je inzicht in jouw patronen en snap je waarom je bepaalde keuzes maakt. Door dit helder te hebben, kun je makkelijker kiezen voor alternatieven. Uiteraard geef ik je die alternatieven en ga jij aan de slag met de uitvoering.

06.

bewegen & sporten

In deze module kijken we naar de impact van bewegen en sport op je gezondheid en op je gemoedstoestand. Hoe wordt bewegen geen ‘moetje’ en hoe kun je (weer) gaan genieten van beweging en sport? Net zoals bij de modules rondom eten staat het luisteren naar je lijf hierin centraal. 

07. 

happy hormones

We gaan het hebben over hormonen! We kijken naar hormonen in het algemeen en jouw menstruatiecyclus. Wat voor impact deze mogelijk heeft op jouw leven? En wat doe je met deze kennis in de praktijk? Na deze module ken je alle ins & outs en weet je hoe je hier gebruik van kunt maken in je leven.  

08. 

zelfzorg

Tijd om bij jezelf in te checken om te zien wat jij nodig hebt om nog meer balans te creeëren. In deze module gaan we kijken hoe jij in de drukte van de huidige maatschappij goed voor jezelf kunt blijven zorgen. Hoe kun je ontspannen, wanneer pak je rust, hoe verdeel je je energie en hoe zeg je ‘nee’ als dat nodig is? Na deze les durf jij jezelf weer op #1 te zetten!

09.

zelfliefde

Goed voor jezelf zorgen is een teken van zelfliefde, maar hoe leer je nou echt van jezelf te houden? Ook als je een dag wat minder lekker in je vel zit? Hoe kun je blij zijn en blijven met jezelf? In deze module werken we aan je zelfvertrouwen, oefenen we met zelfcompassie, omgaan met negatieve gedachten en dankbaarheid. Because you’re worth it.

10. 

plannen als een pro

Nu je alles weet over jouw lijf en hoe je daar mee om wil gaan, is het tijd om ook realistisch in je agenda te krijgen. In deze module leer ik je plannen als een baas, maar waken we er ook voor dat er geen ruimte meer overblijft voor flexibiliteit en spontane plannen. Na deze les heb je overzicht en ervaar je meer rust.

11. 

doen en blijven doen

We zijn aangekomen aan het einde! Maar hoe zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat met alle inzichten en kennis die je hebt opgedaan?! Tijd om in deze les van die nieuwe gewoonten automatische patronen te maken. 

Bonus

cursus vegan in vier weken

Als bonus krijg je van mij toegang tot de cursus Vegan in Vier weken. Hierin leer ik je meer over een volwaardig plantaardig voedingspatroon en krijg je 4 voorbeeld weekmenu’s met boodschappenlijstjes en recepten.

{

love yourself enough to live a healthy lifestyle.”

Ik was zelf al een tijdje bezig met sporten, alleen wist ik dat ik ook iets moest gaan veranderen aan mijn voedingspatroon als ik een volgende stap wilde maken in mijn proces naar fit worden. Ik ben daarvoor een traject gestart met Maartje en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb echt meer inzicht gekregen in wat ik allemaal naar binnen krijg door mijn voeding beter te bekijken en plannen. Door simpele aanpassingen in je voeding kan je eigenlijk al een stuk gezonder eten. Ik heb mijn voedingspatroon op een manier aangepast die bij me past dat dit goed vol te houden is. Sinds ik het traject ben gestart ben ik afgevallen en fitter geworden. 

Ik vond het contact op een erg fijne manier gaan. We hebben elkaar eigenlijk alleen via skype getroffen, maar dit ging echt helemaal prima. We hadden regelmatig contact en als ik vragen had kon ik altijd even een berichtje sturen. Ik vind Maartje een fijn persoon om mee te communiceren, je bent rustig en vakbekwaam en je voelt je snel vertrouwd bij je. We hebben gedurende het traject over veel meer dingen besproken dan alleen voeding en ik vond het erg fijn om met iemand te sparren. Al ben ik geen topatleet. Ik had mijn eigen doelen en ook dat respecteer jij. Dat merk je echt, leuk!

– Joost, over werken met mij

Maartje van Gestel, MSc.

Ik ben Maartje van Gestel (@maartjemariacom). Geboren en getogen in het gezellige Brabant en nu woonachtig in Breda. Ik ben afgestudeerd als master sportfysiotherapeut en werkte 4 jaar in een praktijk. Sporters door middel van training helpen naar een hoger niveau (of hun oude niveau) vond ik geweldig om te doen, maar ik voelde ook dat er nog meer veel bij kwam kijken. Ik haalde een diploma als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, werd certified Ironman trainer en hormooncoach. In 2019 bracht ik mijn eerste boek uit in eigen beheer; Plantaardig Presteren. Hiervan zijn inmiddels ruim 800+ boeken verkocht. 

Als sport- & gezondheidscoach heb ik inmiddels tientallen mensen mogen begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven en/of optimale sportprestaties. 

Het is mijn missie om vrouwen een gezond en sportief leven te laten leiden, op een manier die bij hun unieke fysiologie past. Zonder diëten, regeltjes en restricties maar met plezier op een fijne manier!

De ervaring van anderen

“Dankzij Maartje haar persoonlijke aanpak eet ik nu vier volwaardige maaltijden per dag. 90% van de tijd ook nog eens zonder stress. Maartje kijkt echt naar jou als persoon en hoe jij een zo goed mogelijke versie van jezelf kan worden. Als ik niet had samen met Maartje aan de slag was gegaan, was ik waarschijnlijk nu terug gevallen in een eetstoornis en een burn-out rijker geweest. Ik kan dan ook niks zeggen dan dankjewel Maartje, zonder jou had ik nu geen gezondere kijk op voeding gehad!.”

Froukje

“Maartje laat je beseffen dat afvallen geen straf is. Ze staat voor je klaar in goede en slechte periodes, ze weet van iets negatiefs iets positiefs te maken en ze haalt in die periodes nog het beste in jezelf naar boven. Dat maakt het zo fijn om door Maartje begeleid te worden. Je doet het niet alleen maar echt samen.”

Aukje

“Oh my, wat heeft Maartje in korte tijd mijn leven veranderd wat betreft mijn manier van denken over voeding en beweging. Na jarenlang te weinig eten leerde ik van haar voeding te combineren waardoor ik veel beter in mijn kwam te zetten, leerde niet te overdrijven en vooral weer te genieten. Bedankt Maartje, je bent mijn held!”

Jeanine

 wanneer is het programma ‘een vliegende start’ your way to go

;

Je helemaal klaar bent met de situatie van nu. Ja het is eng om de stap te zetten, maar jij wil er voor gaan! Je wilt die vicieuze cirkel uit. 

w

Als jij je dag in, dag uit, druk maakt over wat je eet en hoeveel je beweegt. En je regelmatig baalt over de keuzes die je hier uiteindelijk in maakt.

Als je minder kunt genieten van mooie momenten met geliefden, vrienden en familie, omdat je je constant zorgen maakt om je uiterlijk, je gewicht en je prestaties.

Als je geen tijd en energie (en geld) meer wilt verspillen, die je ook in hele (leuke!) anderen dingen had kunnen stoppen.

Als je helemaal klaar bent met hoe het nu is en open staat om een transformatie te maken die ten goede komt van je fysieke en mentale gezondheid.

Als je een coach aan je zijde zoekt die je er doorheen loodst en een spiegel voorhoudt wanneer dat nodig is.

Het proces bij 1:1 coaching

Het traject wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte maar de rode draad kun je hieronder terugvinden.

$

Aanmelden
Ik vind het belangrijk dat wij een klik hebben en zal daarom eerst altijd een kennismakingsgesprek met je inplannen.  Als de klik er is kun je jezelf officieel aanmelden en zijn we van start. We plannen een intakegesprek in en ik zal je een vragenlijst sturen. Als dit geïndiceerd is hou je een aantal dagen een voedingsdagboekje bij.

$

Intake
Het intakegesprek zal ongeveer een uur duren. We zullen dieper in gaan op je antwoorden uit de vragenlijst inclusief het analyseren van je voedingsdagboekje. We brengen je huidige en gewenste situatie in kaart.

$

Advies op maat
Na de intake is het werk aan mij. Ik ga aan de slag met het uitwerken van je persoonlijke advies. Geen kant-en-klaar programma, maar een persoonlijk plan helemaal afgestemd op jouw situatie. Je ontvangt je plan gericht op voeding-, training- en mindset binnen twee werkdagen en bent daarmee direct klaar voor actie. Je workouts plan ik in via je gratis TrainingPeaks account. 

$

Coaching
Gedurende het traject zullen we verschillende coaching sessies hebben. Hierin bespreken we je voortgang en ontwikkeling, passen we het plan aan waar nodig en ben ik je stok achter de deur. Na de intake zal ons eerste gesprek direct de week erna zijn. Zo zijn we zeker van een succesvolle start. Vervolgens spreken we elkaar om de week, maar tussendoor kun je ook altijd bij me terecht met je vragen. Via TrainingPeaks en het wekelijke journal kan ik je voortgang altijd in de gaten houden.

$

Online leeromgeving
Via de online leeromgeving kun je met videolessen en opdrachten aan de slag. Dit om jouw proces zo optimaal mogelijk te ondersteunen en de dingen nog beter kunt gaan toepassen.

$

Resultaat behalen
Het leukste: resultaat behalen!

$

Resultaat behouden
Wanneer we richting het einde van het traject gaan zullen we bespreken hoe je daarna zelf verder gaat.

Nog wat dingetjes

  • Het traject kan online worden uitgevoerd. Je bent ook altijd welkom op mijn kantoor in Breda om de gesprekken persoonlijk te voeren. Wanneer je bij me in Breda bent voor een intake doen we een huidplooimeting en omtrekmeting.
  • Ik vind het belangrijk dat je niet alleen mijn adviezen uitvoert, maar ook dat je gaat leren waarom je deze dingen doet en hoe je dit integreert in je routine zonder hierbij balans en plezier te verliezen. Mindset speelt hierbij een belangrijke rol.

 

  • Gezond eten en plantaardig eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je hiervoor openstaat zal ik je daarom altijd wat tips geven in de richting van een plantaardig voedingspatroon. Mocht dit niets voor je zijn dan ben je nog steeds welkom.
  • Sporten moet ook leuk zijn. Je kunt vanuit huis sporten, in de sportschool of bij een vereniging.
  • Met een aanvullende verzekering heb je mogelijk recht op een vergoeding voor dit traject.

Een kijkje achter de schermen

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Kies je voor 1:1 coaching kun je nu je kennismakingsgesprek met me plannen. Vervolgens zullen we samen een geschikt moment kiezen voor het intakegesprek. Dit is meestal mogelijk binnen twee weken.

krijg ik individueel advies?

Wanneer je ervoor kiest het programma te volgen zonder 1:1 coaching krijg je geen uitgebreid individueel advies. Het programma is erg uitgebreid en de opdrachten zijn er op gericht om jou zelfstandig aan de slag te laten gaan. Wel zal er maandelijks een live Q&A zijn waar je je persoonlijke vragen kunt stellen. Wil je meer persoonlijk contact, kies er dan voor het programma met 1:1 coaching te volgen.

IK EET NIET PLANTAARDIG, BEGELEID JE ME TOCH?

Ja dat doe ik zeker. Ik ben van mening dat iedereen zelf de keuze moet maken voor het voedingspatroon dat bij hem of haar past. Wel zal ik je altijd stimuleren binnen jouw kaders zo gezond mogelijk te eten en meer plantaardig eten is hier mogelijk een onderdeel van.

Ik ben een man, kan ik ook meedoen?

Ja, ook als man kun je meedoen! Ook jouw hormonen kunnen namelijk in de war raken bij bijvoorbeeld ondergewicht, overgewicht of heel veel training. Daarnaast zijn factoren als voeding, training, mindset en ontspanning natuurlijk ook voor jou van belang.

IK WIL AFVALLEN, gaat dat gebeuren?

De focus in dit traject is om een gezonde relatie met eten ontwikkelen en daarnaast ook gezonde eetgewoonten op te bouwen. Het resultaat van betere eet – en leefgewoonten kan zijn dat jij zal vermageren. Ik wil dat jij vooral focust op gezonder worden, in plaats van vermageren. Dat is waar ik de beste resultaten zie op lange termijn;

IK HEB GEEN TIJD OM LANG IN DE KEUKEN te staan/ IK WIL GEEN DURE BOODSCHAPEN DOEN

Dat snap ik, gelukkig hoeft dat ook niet. Ik leer je juist dat gezond eten niet moeilijk of duur hoeft te zijn. 

hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

Je krijgt onbeperkt toegang tot het programma.

MIJN DOEL IS VERDER WEG DAN 3 MAANDEN, WAT NU?

Mocht een gezonde leefstijl voor jou niet haalbaar zijn binnen 3 maanden, kunnen we dit traject altijd voor een voordelig tarief verlengen. Als je wil werken aan een sportief dat een langere opbouw nodig heeft, kun je aan de slag met mijn exclusieve 1-op-1 coachingtraject ‘Van start tot finish’ van 6 maanden. 

 EEN VLIEGENDE START! 

Heb je over 5 jaar spijt als je het nu niet doet?

Zet de stap, waag de sprong en ga ervoor! 

Heb je nog een andere vraag?

Stuur hieronder je vraag in, ik zal dan via e-mail reageren.