Een volledig vernieuwde receptenindex!

Op 26 januari 2020 door Maartje

‘Uh Maartje, blog jij nog wel?’. Ik kan me voorstellen dat je denkt dat ik het bloggen op een lager pitje heb gezet, mijn laatste recept was alweer twee weken geleden. Maar niets in minder waar, afgelopen week bestede ik namelijk een record aantal uren aan mijn blog. Ik verbeterde de SEO van al mijn recepten (niet interessant voor jullie) maar ik plaatste ook al mijn recepten van de afgelopen jaren in een mijn volledig vernieuwde receptenindex (wel interessant voor jullie!).

volledig vernieuwde receptenindex maartjemaria

Wanneer je gaat naar blog -> voeding -> recepten -> receptenindex, kom je terecht op mijn receptenindex en vind je alle recepten die ooit op mijn blog verschenen zijn (bijna 160!). Boven in de balk klik je heel makkelijk op het soort recept dat jij wilt zien. Heb je bijvoorbeeld inspiratie nodig voor je lunch, klik je bovenin op lunch en vind je plaatsjes van al mijn lunch recepten. Vervolgens klik je op de afbeelding en op de link om het recept te bekijken. Op deze manier heb je een breed overzicht van al mijn recepten en is het makkelijker te vinden wat je zoekt. Mocht je geen idee hebben wat je zoekt maar gewoon wat inspiratie op willen doen, scrol je heel makkelijk door alle afbeeldingen om te kijken wat jou lekker lijkt om te maken.

vernieuwsde receptenindex

Mocht je nu een recept zien dat je graag wilt maken maar het pas op een later tijdstip willen gebruiken, kun je nu ook alle recepten opslaan op je Pinterest pagina. Wanneer je met je muis op een afbeelding gaat staan (niet klikken!) verschijnt er rechts bovenin een Pinterest tekentje. Wanneer je hierop klikt kun je het recept opslaan op je eigen Pinterest bord. Mocht je heel actief zijn op Pinterest kun je de stap van mijn receptenindex ook overslaan, vanaf nu staan namelijk ook al mijn recepten op mijn eigen Pinterest pagina. Het is later ook de bedoeling om mijn triathlon gerelateerde artikelen op Pinterest te zetten. Op die manier heb je daar straks alle trips en tricks ook bij elkaar staan.

Ik hoop dat je blij bent met deze toevoeging op mijn blog, zelf vind ik het in ieder geval een mooie toegevoegde waarden. Oh en morgen komt er gewoon weer een nieuw recept online, ik blijft namelijk lekker bloggen en nieuwe gerechten toevoegen aan de receptenindex.

maartjemaria pinterest

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.