Geroosterde gekleurde wortelen en kikkererwten

Op 13 november 2018 door Maartje

De herfst heeft nu definitief zijn in treden gemaakt. Het regent, de pepernoten liggen weer in de winkels en ook de pompoenen vliegen je om de oren. Voor dit recept besloot ik een herfstige groente te roosteren maar niet voor de standaard pompoen te gaan. De gekleurde wortels zijn een hele lekkere afwisseling. Zoet maar wel met een bite. Gecombineerd met rijst en kikkererwten is dit een heerlijke maaltijd. Kijk je mee naar het recept van deze geroosterde gekleurde wortelen en kikkererwten die ik voor gymjunkies maakte?

 

 

Het volledige recept vind je hier:

Geroosterde gekleurde wortelen en kikkererwten

 

Dit vind je misschien ook lekker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.