Ik heb een nieuwe ontbijt verslaving! Oké, ik denk dat havermout mijn all time favoriet zal blijven maar deze nieuwe ontdekking komt wel dicht in de buurt. Ik had haast in de ochtend en had geen overnight oats voor mezelf klaar gezet. Wel lag er nog een half pakje wraps in de koelkast. Ik besloot er wat op te gooien en dit werd eigenlijk ontzettend lekker! In de dagen daarna probeerde ik verschillende versies uit eigenlijk vind ik ze allemaal lekker. Het is makkelijk en het kost je letterlijk 1 minuut in de ochtend. Rol je wrap op en je bent klaar om te ontbijten. Of neem je wrap mee voor onderweg, geen gedoe met bestek maar gewoon uit de hand. Ik geef je 2 verschillende opties, maar varieer vooral lekker. Wat dacht je nog van cacao nibs of ander vers fruit?! Kijk je mee naar het recept voor deze gezonde, zoete ontbijt wrap?

 

Healthy sweet breakfast wrap
 
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totale tijd
 
Door:
Soort recept: Ontbijt
Ingrediënten
  • volkoren wraps
  • chia jam
  • pindakaas
  • granola (zelfgemaakt of gekocht zonder suiker)
  • plantaardige kwark
Zo maak je het
  1. smeer alles op de wrap, et voila

Macro’s voor de pindakaas, jam, granola, banaan variant 
379 calorieën
10 gram eiwitten
59 gram koolhydraten
11 gram vet

Macro’s voor kwark, jam, granola variant 
309 calorieën
11 gram eiwitten
46 gram koolhydraten
7 gram vet

Heb jij deze gezonde zoete ontbijt wrap gemaakt? Deel je foto en tag mij in je bericht. Vind ik superleuk om te zien!

Meer recepten zien? In mijn boek Plantaardig Presteren lees je alles over een vegan voedingspatroon.