Maak kans op een gratis doorbraak gesprek

Ik stond ooit in jou schoenen.
Ik wilde een fit lichaam dat sterk genoeg was om te presteren. Ik deed hard mijn best maar het lukte niet. Inmiddels weet ik hoe het wel moet, maar wat had het me een boel frustratie kunnen besparen als ik dit eerder had geweten.

Ik gun jou dat ook.
Helaas laat de tijd het niet toe om met iedereen mee te kijken, maar ik vind het wel heel erg leuk en interessant om te zien wat voor vraagstukken er liggen bij jullie met betrekking tot je gezonde leefstijl en je sportieve doelen. 

Iedere maand selecteer ik daarom twee sportievelingen voor een gratis doorbraak gesprek. 
Dit gesprek is geheel vrijblijvend en ik zorg ervoor dat je minimaal twee praktische tips of inzichten krijgt die jou gaan helpen bij je gezonde leefstijl en het verwezenlijken van je sportieve doelen.

Vul hieronder het formulier in, en ik neem persoonlijk contact met je op wanneer je geselecteerd bent om samen een datum en tijd in te plannen.