Gratis online masterclass

Een start maken met triathlon doe je zo

Klinkt dit herkenbaar voor jou?.

N

Je denkt al een tijdje over een triathlon, maar het voelt nog heel erg spannend en ‘ver van je bed’.

N

Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Hoe dan?!

N

Je hebt geen idee hoe je hier voor moet gaan trainen en of dat wel haalbaar voor je is.

N

Je bent bang dat je zoveel spullen nodig hebt en het direct zo professioneel moet aanpakken. 

Herkenbaar? Dan is deze gratis online masterclass helemaal iets voor jou!

wat als het makkelijker is dan je denkt?

Wat nu als ik je zeg dat ik helemaal begrijp dat je het spannend vind, maar dat een achtste triathlon voor iedereen in goede gezondheid haalbaar is. Ja, dus ook voor jou! Geen reden dus om te blijven twijfelen. Met de juiste tips & tricks ga jij naar de finish.  

In deze online masterclass ga ik je vertellen over de eerste stappen die jij kunt gaan zetten om naar de triathlon finish te gaan. 

Na deze masterclass:

N

Weet je wat een achtste triathlon inhoud en hoeveel tijd, energie en geld je er minimaal in zal moeten investeren om de finish te halen. Spoiler: minder dan je denkt. 

N

Is de triathlon misschien nog steeds buiten je comfort zone en vind je het spannend, maar heb je er vertrouwen in dat jij dit gaat kunnen. 

N

Weet je welke stappen je verder kunt gaan zetten om je droom om te zetten in een finish.

2016: mijn eerste zomer met achtste triathlons

Hoi, ik ben Maartje

En ik help je met je gezonde leefstijl en je sportieve prestaties. Meer over mij zie je in de video hieronder.

Dit zeggen anderen over mij: 

Deels door Maartje ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlon te willen doen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.

Hymke

Voordat ik mijn coachingstraject met Maartje begon dacht ik waarom zou ik dit niet zelf kunnen? Na een een kennismakingsgesprek ben ik toch met Maartje gestart. Dat ik nog in de herstelfase zat maakte totaal niet uit. Maartje zag dit juist als een uitdaging, wat mij weer motiveerde. Dankzij Maartje weet ik veel meer over voeding en heb ik mijn sporten ook weer op de rit gekregen. Sport gebruik ik nu niet meer als uiting van mijn emoties en frustraties, maar ik heb geleerd hoe ik daarmee om kan gaan en kan genieten van sporten. Hierdoor voel ik me mentaal en fysiek fitter. Maartje kijkt niet alleen naar sport en voeding, maar ook naar hormoonbalans, stress en mindset. Ik ben dan ook een en al positief over Maartje en zou haar zeker aanraden. 

Evelien

Vooraf wist ik niet zo goed hoe ik mijn triathlontrainingen vorm moest geven en ik deed eigenlijk maar wat. Op Internet staat zoveel, maar dat zijn vaak globale trainingen en niet gericht op de persoon zelf. Dit had me waarschijnlijk blessures en een hoop frustratie opgeleverd. 

Tijdens het traject heb ik gezien wat mijn lichaam kan en dat ik met doorzettingsvermogen 6 dagen in de week kan trainen. Voeding is belangrijk, maar wat lekkers mag ook. Ik ben beter geworden in alle 3 de onderdelen van de triathlon en heb geleerd dat volhouden loont (lopen op een lagere hartslag kon wat frustrerend zijn aan het begin). Voor mij betekent dit dat ik op de goede weg ben en dat er nog voldoende ruimte voor verbetering is. Maar dat ik in deze korte periode al zoveel progressie heb gemaakt vind ik geweldig!

Jennifer