Gratis online masterclass

Een relaxte relatie met voeding

Klinkt dit herkenbaar voor jou?.

N

Je hebt het idee dat je altijd met eten bezig moet zijn. Van ‘wat ga ik eten bij mijn volgende maaltijd’ naar ‘vanaf maandag ga ik met dieet X aan de slag’. 

N

Je haalt geen ‘slechte’ dingen in huis, want je weet dat als je een chocoladereep in de la hebt liggen, dat die dan meteen helemaal op moet. En als dan toch alles verpest is kun je net zo goed vanavond ook een pizza bestellen. Morgen ga je wel weer terug in het ritme.. 

N

Je hebt een alles-of-niets mentaliteit, je stort je helemaal op je nieuwe eetschema en wil dit perfect doen. Als het dan niet zo perfect gaat, voelt dat als balen, baal je van jezelf en blijf je vaak met niets achter.

N

Dat falen doet je zelfvertrouwen geen goed. Je voelt je zwak, je hebt geen discipline en je baal van jezelf. 

N

Je hebt regelmatig snaaibuien en/of eet regelmatig vanuit emotie.  

Herkenbaar? Dan is deze gratis online masterclass helemaal iets voor jou!

het hoeft niet zo te zijn

Wat nu als ik je zeg dat je ook op een relaxte manier kunt omgaan met voeding? Dat je er niet constant mee bezig hoeft te zijn, dat je je niet schuldig hoeft te voelen en dat je ook mag genieten. Dat is namelijk mogelijk, ook voor jou! 

In deze online masterclass ga ik je alles vertellen over een fijne relatie met voeding, restricties en mindset. Zodat jij die strijdbijl straks kunt gaan begraven. 

Na deze masterclass:

N

Weet je dat gezond leven niets met discipline of doorzettingsvermogen te maken heeft. Het gaat ergens anders fout en daar kun ook jij wat aan doen!

N

Heb je inzicht gekregen in het effect van restricties en ben je klaar om vanuit respect voor je lichaam keuzes te maken.

N

Heb je meer rust in je hoofd gekregen rondom eten en kun je gaan werken aan een betere balans tussen gezond leven en genieten.

N

Weet je dat eetbuiten en cravings er niet bij hoeven te horen, net zoals het schuldgevoel na het eten van iets lekkers. Je kunt zonder te balen genieten van een koekje, zonder meteen het hele pak op te eten. 

Hoi, ik ben Maartje

En ik help je met je gezonde leefstijl en je sportieve prestaties. Meer over mij zie je in de video hieronder.

Dit zeggen anderen over mij: