Hallo maartjemaria 2.0!

Op 10 juli 2020 door Maartje

Hallo lieve lezer en wat fijn dat je er weer bent! Na 5 dagen offline te zijn geweest, presenteer ik vandaag met trots het nieuwe maartjemaria.com! De look van de website is volledig vernieuwd, net zoals een deel van de inhoud. Maar wees niet bang, je favoriete blogs kun je hier nog steeds vinden. Verder geef je graag wat tekst en uitleg over zowel de indeling als de gedachten achter maartjemaria 2.0.

 

Vegan recepten, maar nog veel meer

Natuurlijk blijf ik de lekkerste plantaardige gerechten met je delen. Ik startte ooit als ‘foodblogger’ en zal dat ook blijven doen. Gezond eten, plantaardig eten en lekkere gezonde vegan recepten zijn een passie voor me. Vanaf nu zal vrijdag ‘food friday‘ zijn. Iedere vrijdag verschijnt er een nieuw recept op mijn blog. Gelukkig blijft het daar niet bij, want gedurende de week zullen er ook andere blogs online komen. Dit zullen informatieve stukken zijn gericht op een gezonde leefstijl. Ik zoek nog een aantal gastbloggers, dus mocht jij graag schrijven stuur me dan zeker een mailtje.

 

Podcast

Best spannend, maar er is nu ook een podcast! Ook hier zal ik informatie delen maar ook inspirerende mensen interviewen. Mocht je verzoekjes hebben, let me know! De eerste aflevering staat inmiddels online en die kun je hier vinden. In deze eerste aflevering vertel ik je mijn hele verhaal, want stiekem zijn er nog best wat dingetjes die je niet van me weet.

 

Voedingscoaching, sportcoaching en leefstijlcoaching

Onder het kopje ‘aanbod’ vind je de diensten en producten die ik aanbied. Zo ga ik lekker door met 1-op-1 coaching en hebben deze pakketten een upgrade gekregen. Op deze manier kan ik mijn klanten nog beter gaan helpen en ik heb hier heel erg veel zin in! Mocht je graag willen starten met coaching, kun je hier gratis een kennismakingsgesprek inplannen.

 

Over gratis gesproken..

Er is zelfs een heel ‘gratis kopje op mijn website gekomen. Hier kun je gratis de eerste hoofdstukken van plantaardig presteren downloaden, een vegan dagmenu uit vegan in vier weken aanvragen en zelfs een hele mini video serie ontvangen!

 

Plantaardig presteren 2.0

Mijn boek plantaardig presteren was uitverkocht, maar gelukkig is ook hier een 2.0 versie van in de maak. Op dit moment wordt hij gedrukt en voor het einde van de maand zou hij bij iedereen in de brievenbus moeten vallen. Tot die tijd heb ik nog een leuke kortingscode voor je: met code ‘PREORDER’ betaal je geen verzendkosten!

Volgens mij waren dat de belangrijkste mededelingen voor nu. Laat me vooral weten wat je vind, opbouwende kritiek kan ik altijd waarderen. Je kunt me altijd een mailtje sturen, of stuur een berichtje via Instagram.

 

maartjemaria

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.