Hoe doe ik mijn vegan boodschappen?

Op 14 maart 2020 door Maartje

Ik kreeg veel vragen over hoe ik mijn boodschappen doe en waar ik allemaal op let als vegan. In de video hieronder beantwoord ik die vragen, neem ik je mee naar de supermarkt en doe ik een boodschappen shoplog. Het boodschappenlijstje voor mijn standaard vegan boodschappen vind je ook hieronder:

 

vegan boodschappen lijstje

(klik op de afbeelding om het lijstje zelf te downloaden)

 

De video bij dit artikel bekijk je hier:

 

Meer zien van mij? Dat kan via Instagram.

Meer leren over vegan eten?

Plantaardig presteren, mijn eerste boek, is nu te bestellen! Bekijk het hier: www.maartjemaria.com/plantaardigpresteren

2 Reacties

  1. Ingeborg

    Super leuke video! Leuk om te zien dat jr standaard lijst overeenkomt met de mijne.
    En misschien niet relevant, maar wat een super leuke trui!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.