Hoe nu en hoe nu verder?

Op 19 december 2019 door Maartje

Inmiddels zijn we al 2,5 week post-ironman, of moet ik zeggen ‘pas’ 2,5 week post-ironman? Hoewel er voor morgen eigenlijk een blog gepland stond over hoe het nu allemaal verder gaat met mijn blog, besloot ik lekker nu al een blog te plaatsen over hoe het persoonlijk met mij gaat. Minder strategisch maar hey, laat mij lekker mijn ding doen. 😉 Ik had een inspirerende dag vandaag met inspirerende mensen waardoor ik nu gewoon al wat dingetjes aan je kwijt wil.

Na nog een mooie week vakantie ben ik inmiddels weer een week in Nederland. Ik moet zeggen dat dat nog niet allemaal vanzelf gaat. Slapen is nog best wel een probleem en aan de korte, koude dagen kan ik ook nog moeilijk wennen. Daarnaast heb ik een soort ontembare ‘honger’ naar (voornamelijk ongezond) eten en wil ik ergens wel terug in een trainingsritme komen maar heeft mijn lichaam daar eigenlijk nog helemaal geen zin in. Een beetje mheh mheh dus. De ‘ironman blues’ lijkt dus echt te bestaan en hij is bij mij (i.c.m. de jetlag) goed binnengekomen.

Gelukkig is dit iets tijdelijks en ga ik er vanzelf weer overheen komen. Stiekem beginnen de kriebels voor het nieuwe seizoen ook al wel weer te komen, ik kan me er alleen nog niet echt toe zetten aan te beginnen. Vandaag zette ik al wel een stapje in de goede richting. Vanmorgen ging ik langs bij Hylke van tri2one coaching. Wellicht heb je via instagram gezien dat ik daar in september ook was voor een zwemanalyse. Hoewel Hylke niet mijn trainer is, bleken we wel een goede klik te hebben.

Voor volgend seizoen ben ik nog een beetje zoekende. Hoewel ik nu een hele goede trainer heb, ben ik toch benieuwd naar wat er allemaal nog meer is. En hoewel een trainer leuk is, ben ik eigenlijk vooral opzoek naar een coach. Want dat ik tijdens mijn race over mijn piek heen was, is me door verdere analyse van gegevens toch wel pijnlijk duidelijk geworden. Een leermoment voor de volgende keer, want een volgende keer gaat er zeker komen.

De komende weken zal ik wat knopen gaan doorhakken. Bepalen hoe mijn trainingen eruit zullen komen te zien, hoe mijn periodisering zal gaan lopen en welke wedstrijden ik dus zal gaan doen. Zodra mijn planning af is zal ik hem natuurlijk met je delen.

De rest van de maand zal het op trainingsgebied nog erg rustig zijn van mijn kant. Ben je benieuwd wat ik zo af en toe eens doe, volg me dan ook op Instagram.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.