wil jij nu dan ook echt die gezonde leefstijl en optimale prestaties?!

Ik help je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen en focus me daarbij op voeding, sport, hormonen, ontspanning en mindset. Zo behaal je je doelen zonder de balans te verliezen. 

Wat presteren voor jou ook inhoudt, je kunt het! Weten hoe? Download hieronder mijn gratis e-book met de vijf leefstijlfactoren voor een gezonde leefstijl en optimale prestaties.

wil jij nu dan ook echt die gezonde leefstijl en optimale prestaties?!

Ik help je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen en focus me daarbij op voeding, sport, hormonen, ontspanning en mindset. Zo behaal je je doelen zonder de balans te verliezen. 

Wat presteren voor jou ook inhoudt, je kunt het! Weten hoe? Download hieronder mijn gratis e-book met de vijf leefstijlfactoren voor een gezonde leefstijl en optimale prestaties.

Je weet wat je droom is, en waar je naartoe wilt. Maar je weet gewoon niet HOE. 

Je hebt al een tijdje het gevoel dat het beter kan. Je doet je best met je voeding en je trainingen, maar het levert nog niet op wat je had gehoopt. Er is zoveel tegenstrijdige informatie te vinden en je ziet door de bomen het bos niet meer. En dus rommel je maar wat aan. En dus lukt het niet. En dat werkt niet goed je motivatie.

dit herken je vast..

N

Je wilt je leefstijl veranderen en mooie resultaten gaan behalen, je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen.  

N

Je hebt al wel een aantal pogingen gedaan, maar die hebben nog niet je gedroomde resultaat opgeleverd. Je vriend doet precies hetzelfde en bij hem werkt het wel. 

N

Na een tijdje gezond leven val je toch weer terug in je oude patronen, je stopt ermee en je bent steeds weer terug bij af. 

N

Je hebt snel de neiging te kiezen voor de ‘alles of niets methode’ wat je uiteindelijk meestal niets oplevert, of misschien alleen een blessure.  

N

Je hebt het gevoel dat je lichaam uit balans is geraakt of je bent de balans kwijt geraakt tussen sport, voeding en plezier.

N

Je struggled met je mindset. Je maakt keuzes op basis van (negatieve) emoties en/of oude patronen.

stel je eens voor,

Hoe zou het zijn als..

A

Je je doelen dit keer wel gaat halen en op een duurzame manier. Geen quick fixes maar een nieuwe leefstijl waar je nog lang mee vooruit kunt.

A

Je een voedingspatroon vind dat echt bij je past, nooit meer diëten en je sportprestaties optimaal ondersteunen. 

A

Je naast het sporten ook energie overhoudt voor andere zaken. Je hebt weer zin om dingen aan te pakken.

A

Je de juiste balans weer vind en zowel kunt presteren als genieten. Blijvend en zelfstandig.

A

Je een specifieke strategie leert om jouw vrouwelijke lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen en toch het maximale uit jezelf en je prestaties te halen.

A

Je het spelletje door hebt en inziet dat het helemaal niet zo ingewikkeld is. Als je dit eerder had geweten had je dat een boel struggles kunnen besparen. 

Download hier mijn gratis e-book: de vijf leefstijlfactoren voor een gezonde leefstijl en optimale prestaties.

Download hier mijn gratis e-book: de vijf leefstijlfactoren voor een gezonde leefstijl en optimale prestaties.

Het is tijd voor actie.

Wat jou gaat helpen om je gedroomde resultaat te behalen is een specifieke en persoonlijke aanpak. Het ligt namelijk niet aan je inzet of aan jou, je hebt je manier gewoon nog niet gevonden.

Ik ga je daarbij helpen met mijn unieke methode op het gebied van voeding, training, hormonen en mindset. Middels gerichte feedback en advies leer je meer over jouw lichaam, jouw patronen en kom je verder. Je gaat echt stappen maken met je gezondere leefstijl en/of sportprestaties die je ook zelf leert vol te houden.

Het resultaat: HET LUKT JOU OOK!

Maar dan moet je er wel echt voor gaan. Je zult echt in actie moeten komen en de stap durven zetten om te stoppen met maar wat blijven proberen en aanrommelen.  

Alles heeft een prijs. De vraag is; welke prijs ben jij bereid te betalen? Blijf je het nog even zelf proberen met alle frustratie, onzekerheid en misgelopen omzet van dien? Of besef je je dat het met iemand samen doen die dat pad al heeft bewandeld en weet hoe het werkt sneller en makkelijker gaat?

De keuze is aan jou. Ieder moment kun jij de keuze maken; zelf nog even blijven aanrommelen of kiezen voor een bewezen, serieuze en gedegen aanpak om jouw droomdoelen nu echt te gaan behalen. Waar kies jij vandaag voor?

 

zij gingen je al voor

“Maartje laat je beseffen dat afvallen geen straf is. Ze staat voor je klaar in goede en slechte periodes, ze weet van iets negatiefs iets positiefs te maken en ze haalt in die periodes nog het beste in jezelf naar boven. Dat maakt het zo fijn om door Maartje begeleid te worden. Je doet het niet alleen maar echt samen.”

Aukje

Ik was zelf al een tijdje bezig met sporten, alleen wist ik dat ik ook iets moest gaan veranderen aan mijn voedingspatroon als ik een volgende stap wilde maken in mijn proces naar fit worden. Ik ben daarvoor een traject gestart met Maartje en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb echt meer inzicht gekregen in wat ik allemaal naar binnen krijg door mijn voeding beter te bekijken en plannen. Door simpele aanpassingen in je voeding kan je eigenlijk al een stuk gezonder eten. Ik heb mijn voedingspatroon op een manier aangepast die bij me past dat dit goed vol te houden is. Sinds ik het traject ben gestart ben ik afgevallen en fitter geworden. 

Ik vond het contact op een erg fijne manier gaan. We hebben elkaar eigenlijk alleen via skype getroffen, maar dit ging echt helemaal prima. We hadden regelmatig contact en als ik vragen had kon ik altijd even een berichtje sturen. Ik vind Maartje een fijn persoon om mee te communiceren, je bent rustig en vakbekwaam en je voelt je snel vertrouwd bij je. We hebben gedurende het traject over veel meer dingen besproken dan alleen voeding en ik vond het erg fijn om met iemand te sparren. Al ben ik geen topatleet. Ik had mijn eigen doelen en ook dat respecteer jij. Dat merk je echt, leuk!

Joost

”Toen ik hoorde dat Maartje een vorm van coaching aanbood was ik erg enthousiast. Deels door haar ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlons deel te willen nemen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden, rust is net zo belangrijk. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.”

Hymke

Ik leerde Maartje kennen via Instagram en oh my, wat heeft zij in korte tijd mijn leven veranderd wat betreft mijn manier van denken over voeding en beweging. Na jarenlang te weinig eten leerde ik van haar voeding te combineren waardoor ik veel beter in mijn kwam te zetten, leerde niet te overdrijven en vooral weer te genieten. Bedankt Maartje, je bent mijn held!

Jeanine

Dankzij Maartje haar persoonlijke aanpak eet ik nu vier volwaardige maaltijden per dag. 90% van de tijd ook nog eens zonder stress. Maartje kijkt echt naar jou als persoon en hoe jij een zo goed mogelijke versie van jezelf kan worden. Als ik niet had samen met Maartje aan de slag was gegaan, was ik waarschijnlijk nu terug gevallen in een eetstoornis en een burn-out rijker geweest. Ik kan dan ook niks zeggen dan dankjewel Maartje, zonder jou had ik nu geen gezondere kijk op voeding gehad!
Froukje

Nog even voorstellen

Maartje van Gestel Msc.

Ik ben Maartje van Gestel, 27 jaar, wonend in het gezellige zuiden, plant based foodie, sportgek, enthousiast, ambitieus, zorgzaam, streng maar rechtvaardig en soms met net iets meer discipline dan goed voor me is. 

Als professional kun je me omschrijven als sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en certified Ironman trainer.

Ik help je met je gezonde leefstijl en sportieve doelen met behulp van voeding, training, hormonale balans en mindset. 

Wat kan ik voor je doen? 

 

Plantaardig eten en sport gaan niet samen? Echt wel!

Plantaardig presteren is een informatie- en kookboek dat zich richt op lekker en gezond eten voor iedereen. 

Beter presteren in je dagelijks leven of tijdens het sporten? Ga met voeding opzoek naar de beste versie van jezelf. Voel je energieker, fitter en zit beter in je vel.

In dit toegankelijke en complete boek lees je alles over optimale basisvoeding en gepersonaliseerde sportvoeding. Aan de hand van wetenschappelijke literatuur leer je over een gezond eetpatroon, ook wanneer je (nog) niet (volledig) plantaardig eet. Voor zowel niet sporters als topsporters van iedere leeftijd en ieder geslacht. Inclusief stappenplan om je eigen voedingsschema samen te stellen en ruim 85 lekkere en makkelijke recepten.

Het ultieme boek voor mensen die meer willen leren over gezonde voeding, die meer plantaardig willen eten, beginnende vegans en de vegan sporter.

go with your flow.

Menstrueren en presteren is een boek dat zich richt op alles rond de vrouwelijke fysiologie en leert je hiermee te werken in plaats van er tegen.

Frustrerend om te zien dat jij en je vriend precies hetzelfde doen maar hij wel resultaat boekt en jij niet? Geloof me, het ligt niet aan jou! Het ligt aan de manier waarop je het hebt geprobeerd. Jouw vrouwelijk lichaam is gebaat bij een andere aanpak.

Bijna alle standaard protocollen zijn gebaseerd op mannen en automatisch overgenomen voor vrouwen. Maar de vrouwelijke fysiologie is daadwerkelijk anders dan die van de man.

Menstrueren en presteren biedt vrouwen alles wat ze moeten weten over de cyclus, voeding en training om een steengoede basis te bouwen voor een gezond en fit leven.

Leer je lichaam beter begrijpen en met je cyclus te werken in plaats van er tegen.

Klaar voor verandering?

Het perfecte moment bestaat niet, het is altijd het perfecte moment. Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. Het is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast. Dit is puur om te kijken of we een match zijn en of ik denk dat ik de beste persoon ben om jou te helpen. Jij kunt tijdens dit gesprek natuurlijk ook al je vragen stellen over mij als coach en de manier waarop we samen aan de slag zouden gaan.

  • Energieker – 100%
  • Fitter – 100%
  • balans – 100%

meest recente Blogs

Op de hoogte blijven?