Ik doe mee aan de triahlon 024, jij ook? – winactie

Ik heb heel erg leuk nieuws! In het weekend van 15 en 16 september vind de sprint triathlon 024 plaats in Nijmegen. Ik ga dit jaar meedoen en ook jij kunt mee doen. Ik mag namelijk een start bewijs weggeven voor de spint afstand op zaterdag 15 september! 

De triathlon 024 is onderdeel van de triathlon series, zij organiseren tevens de 010 triatlon die afgelopen weekend plaats vond. Voor mij best een bijzondere triatlon, aangezien ik hier in 2016 de wedstrijd wist te winnen. Dit jaar in Nijmegen kunnen we dus samen een poging gaan wagen naar de medailles. Om iedereen hiervoor klaar te stomen zal ik in de komende periode ook wat blogs schrijven met allerlei triathlon tips. 

Hoe maak je kans? 

  1. Volg mij op instagram : www.instagram.com/demenukaartvanmaart
  2. Volg de triathlon series op instagram en/of facebook : www.instagram.com/triathlon_series of www.facebook.com/triathlonserie
  3. Laat onder de foto op instagram in een reactie weten dat je meedoet en waarom je graag met mij willen knallen  deze wedstrijd.

 

De winactie loopt tot zondag 24 juni. Op maandag 25 juni maak ik de winnaar bekend via instagram. 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *