Ik heb heel erg leuk nieuws!

Op 24 mei 2021 door Maartje

Als je een frequente bezoeker van mijn blog bent is het je misschien opgevallen dat er sinds Pasen niets meer online is gekomen. Dit is niet omdat ik niet wilde schrijven, ik was juist heel erg druk bezig met het schrijven van anderen dingen…

 

ER KOMT NAMELIJK EEN NIEUW BOEK AAN!

 

En ik ben de moeilijkste niet, dus ik vertel je graag al wat meer. Het boek gaat – Menstrueren & Presteren – heten. Het wordt een boek met informatie voor de sportieve vrouw waarin ik je alles ga uitleggen over de vrouwelijke fysiologie en hoe je je training, herstel en voeding hierop kunt aansluiten.

Dit idee is niet uit de lucht komen vallen, het zit al dik een jaar in mijn hoofd en ik heb hier en daar tussendoor ook al wat geschreven. De tijd om echt volle bak te schrijven en alles af te maken was er steeds niet, maar daar heb ik aankomende zomer nu ruimte voor gemaakt. Net zoals bij mijn eerste boek – Plantaardig Presteren – zal ik het boek ook dit keer in eigen beheer uitgeven. Dat betekent dat ik niet alleen schrijver ben, maar er ook voor moet zorgen dat alles op rolletjes verloopt en dat het team om me heen aan de slag kan. Dat team bestaat inmiddels uit een redacteur, proeflezers, fotograaf, vormgeving en illustrator. Een club toppers waarmee we van dit boek een geweldig succes gaan maken!

Heb je vragen? Stel ze dan gerust in de comments hieronder of via Instagram. Ik zal binnenkort de meest gestelde vragen gaan beantwoorden zodat je nog een wat duidelijker beeld gaat krijgen van het boek.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom mijn nieuwe boek, wil je meedenken als ik ergens niet uitkom en wil je met korting kunnen pre-orderen? Meld je via onderstaand formulier aan, dan blijf je op de hoogte.

P.s. Als je bovenstaande tekst leest, lees je tussen de regels door wellicht ook dat er komende zomer niet heel veel ruimte is voor mij om aan de slag te gaan met 1 op 1 coaching. De toppers die op dit moment onder mijn hoede vallen blijf ik uiteraard coachen. Nieuwe toppers kunnen vanaf september weer starten, als ik ook met coaching 2.0 zal komen. Loop je op dit moment ergens tegenaan en weet je echt niet wat je moet? Je kunt je altijd inschrijven voor een doorbraakgesprek. Mocht je zelf al aan de slag willen dan krijg je nu €50 korting op mijn programma Gelukkig Gezond, zodat jij stappen kunt gaan zetten en aan je gezondheid kunt gaan werken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.