Yes het is weer tijd voor een nieuwe podcast! In deze podcast spreek ik met Maartje, mijn naamgenoot, over duurzaamheid. Een onderwerp waar ik zelf veel mee bezig ben en waar ik graag aandacht aan wil geven. Je leest hier misschien (nog) niet zo veel over op mijn kanalen, dit komt omdat ik het een lastig onderwerp vind. Fijn dus om met Maartje het gesprek aan te gaan. Luister je mee? Je kunt hieronder direct luisteren, of de presteren kun je leren podcast volgen op de bekende podcast kanalen.

Meer over Maartje vind je hier. Informatie over ‘de kracht van teruggeven’ vind je hier.

 

P.S. We hebben deze podcast opgenomen op een plaats waar het geluid te veel bleef galmen. Ik heb hard mijn best gedaan om het zo goed mogelijk te laten klinken, maar helaas is de kwaliteit wat minder dan die van de vorige podcast. De volgende zullen weer beter zijn.