In gesprek over duurzaamheid – Podcast #4 met Maartje Bregman

Op 19 augustus 2020 door Maartje

Yes het is weer tijd voor een nieuwe podcast! In deze podcast spreek ik met Maartje, mijn naamgenoot, over duurzaamheid. Een onderwerp waar ik zelf veel mee bezig ben en waar ik graag aandacht aan wil geven. Je leest hier misschien (nog) niet zo veel over op mijn kanalen, dit komt omdat ik het een lastig onderwerp vind. Fijn dus om met Maartje het gesprek aan te gaan. Luister je mee? Je kunt hieronder direct luisteren, of de presteren kun je leren podcast volgen op de bekende podcast kanalen.

Meer over Maartje vind je hier. Informatie over ‘de kracht van teruggeven’ vind je hier.

 

P.S. We hebben deze podcast opgenomen op een plaats waar het geluid te veel bleef galmen. Ik heb hard mijn best gedaan om het zo goed mogelijk te laten klinken, maar helaas is de kwaliteit wat minder dan die van de vorige podcast. De volgende zullen weer beter zijn.

 

2 Reacties

 1. Ilse

  Welke duurzame zorgverzekeraar heb je?

  Antwoord
  • Maartje

   Hoi Ilse,

   Ik zit bij ditzo, een onderdeel van ASR.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.