Inspanningstesten 

Inspanningstesten worden uitgevoerd in Breda door de sportfysiotherapeut.

De inspanningstestdagen

Deze wintermaanden vinden de inspanningstestdagen plaats, een laagdrempelige manier om je inspanningstest te doen.

Inspanningstest

Een submaximale VO2-max test op de loopband of de fiets.

Inspanningstest combi

Een submaximale VO2-max test op de loopband én de fiets. Perfect voor triatleten.

Metabole test

Ademgasanalyse in rust om je metabolisme te meten.

Enkele inspanningstest

Tijdens een inspanningstest voer je een submaximale inspanning uit volgens een protocol. Je draagt daarbij een masker waarmee een ademgasanalyse wordt uitgevoerd. Hiermee meten we je VO2-max, de anaerobe drempel en bepalen we je hartslagzones. Je ontvangt een digitaal rapport. Je kunt er voor kiezen deze test te doen op een loopband of op (je eigen) fiets.

Kosten: €145

Combinatie inspanningstest

Tijdens een inspanningstest voer je een submaximale inspanning uit volgens een protocol. Je draagt daarbij een masker waarmee een ademgasanalyse wordt uitgevoerd. Hiermee meten we je VO2-max, de anaerobe drempel en bepalen we je hartslagzones. Deze waarden zijn tijdens het hardlopen en wielrennen niet hetzelfde. Ben je triatleet of duatleet dan is dit de test voor jou. Je doet de test op dezelfde dag op zowel de loopband als de fiets. Hierna krijg je de waardes van beide onderdelen zodat je nog efficiënter kunt trainen.

Kosten: €210

Metabole test

De metabole test voer je uit in rust. Je komt liggen en ademt door het masker. Aan de hand hiervan meten we je rustmetabolisme en je substraatverbruik (%koolhydraten en %vet). Deze waarden kunnen je helpen bij het samenstelling van een voedingsplan, maar geven ook inzicht of de snelheid van je stofwisseling is veranderd na bijvoorbeeld een periode van diëten. 

Boek een test

Interesse in een test? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken. 

Interesse in

12 + 12 =