Plan je kennismakingsgesprek om de bonussen vast te stellen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 van start tot finish

Je sportieve droomdoel behalen zonder de balans te verliezen

Grote stappen maak je niet alleen en dat is niet erg, ik ben er namelijk voor je. Met persoonlijke aandacht en een individuele aanpak gaan we zes maanden lang aan de slag om die stappen te zetten en jouw sportieve droomdoel te behalen.

zij gingen je al voor

Nog even voorstellen

Maartje van Gestel Msc.

Ik ben Maartje, sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, (triathlon)trainer en hormooncoach.

Ik help je met je gezonde leefstijl en sportieve doelen met behulp van voeding, training, hormonale balans en mindset. 

In het filmpje hiernaast zie je meer over mij in het kort. Wil je een langere introductie dan kun je hier vinden. 

veel gestelde vragen

Wanneer beginnen we?

Na het kennismakingsgesprek plannen we samen een moment voor het intakegesprek. 

Weet ik zeker dat ik straks mijn doel heb behaald?

Niets is zeker in het leven en ik kan je dus helaas geen garanties geven. Maar je hebt in ieder geval wel de garantie dat je het niet gaat halen als je nu niets gaan veranderen of geen actie gaat ondernemen. We zullen altijd samen een doelstelling opstellen aan het begin van het traject. Die doelstelling is SMART en die zou je dus hartstikke goed kunnen gaan halen!

Mijn doel is verder weg dan 6 maanden, is dat erg?

Nee helemaal niet. Het traject duurt minimaal zes maanden. Na die zes maanden kun je per maand verlengen.

Is het erg als ik niet (volledig) plantaardig eet?

Nee hoor, dat is niet erg. Ik ben van mening dat iedereen zelf de keuze moet maken voor het voedingspatroon dat bij hem of haar past. Wel zal ik je altijd stimuleren binnen jouw kaders zo gezond mogelijk te eten en meer plantaardig eten is hier mogelijk een onderdeel van. 

Wat als ik een voedselallergie heb?

Geen probleem. Ik heb veel ervaring met een plantaardig voedingspatroon, allergieën en darmklachten. Ik maak geen gebruik van standaard voedingslijsten dus hier komen we samen altijd uit. 

Hoeveel tijd kost het programma?

Het kost je natuurlijk om de week een 30-45 minuten om met me te videobellen maar daar buiten ga je natuurlijk ook aan de slag. Nieuwe dingen uitproberen kost altijd iets meer tijd dan doen wat je altijd doet. Maar het gaat erom dat het je uiteindelijk natuurlijk ook wat gaat opleveren. Als we veranderingen maken in je leefstijl doen we dat altijd in kleine stapjes, zodat het behapbaar voor je blijft.

Ik weet niet zeker of ik ‘durf’ in te stappen. Ik vind het best spannend..

Dat snap ik, het is ook best spannend. En dat mag ook. Ik zou zeggen, als je van binnen voelt dat dit is wat je wilt, dat dit is waar je kriebels van gaat voelen, doe het dan! Negeer al die stemmetjes in je hoofd even, die zullen je altijd het liefst binnen je comfort zone willen houden. En ja daar buiten stappen is spannend, maar op de plek blijven waar je nu bent, is ook niet wat je wilt.