Mijn eerste boek: Plantaardig Presteren! Bestel hem nu

Ja je leest het goed, ik kan het zelf ook nog niet helemaal geloven maar vanaf is het mogelijk om mijn eerste boek ‘plantaardig presteren’ alvast te bestellen. Jeetje ik kan het zelf ook nog haast niet geloven maar ik ben er wel echt ontzettend blij mee!

Via de webshop hier kun je hem nu alvast bestellen. Begin mei ben je dan verzekerd van een van de eerste die het boek op de mat zal krijgen.

Ik hoop dat jullie hem net zo leuk zullen gaan vinden als ik dat vind. Alle info lees je op de productpagina.

Liefs, Maartje

 

2 Comments

 1. Dag Maartje, Ik ben ook triatleet en ook zoekende naar de juiste voeding, dus kwam ik bij jou uit en ik ben wel geinteresseerd in jou boek maar nu zie ik dat je 10 euro moet bij betalen voor verzending naar Belgie.
  Dan kom ik uit op 40 euro voor jou boek en dat vind ik wel veel. Kan het naar Belgie goedkoper?
  Mvg Kurt

  1. Hoi Kurt,
   Helaas is verzenden vanuit Nederland naar België gewoon echt zo duur, postNL doet het niet voor minder. Op dit moment is er een kortingscode (KERST) waarmee je €2,50 korting krijgt op je bestelling, dit scheelt al weer een beetje. Daarnaast kan je het boek eventueel ook komen ophalen in Breda.
   Groetjes Maartje

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *