Mijn eerste boek: Plantaardig Presteren! Bestel hem nu

Op 10 maart 2019 door Maartje

Ja je leest het goed, ik kan het zelf ook nog niet helemaal geloven maar vanaf is het mogelijk om mijn eerste boek ‘plantaardig presteren’ alvast te bestellen. Jeetje ik kan het zelf ook nog haast niet geloven maar ik ben er wel echt ontzettend blij mee!

Via de webshop hier kun je hem nu alvast bestellen. Begin mei ben je dan verzekerd van een van de eerste die het boek op de mat zal krijgen.

Ik hoop dat jullie hem net zo leuk zullen gaan vinden als ik dat vind. Alle info lees je op de productpagina.

Liefs, Maartje

 

2 Reacties

 1. Kurt

  Dag Maartje, Ik ben ook triatleet en ook zoekende naar de juiste voeding, dus kwam ik bij jou uit en ik ben wel geinteresseerd in jou boek maar nu zie ik dat je 10 euro moet bij betalen voor verzending naar Belgie.
  Dan kom ik uit op 40 euro voor jou boek en dat vind ik wel veel. Kan het naar Belgie goedkoper?
  Mvg Kurt

  Antwoord
  • Maartje

   Hoi Kurt,
   Helaas is verzenden vanuit Nederland naar België gewoon echt zo duur, postNL doet het niet voor minder. Op dit moment is er een kortingscode (KERST) waarmee je €2,50 korting krijgt op je bestelling, dit scheelt al weer een beetje. Daarnaast kan je het boek eventueel ook komen ophalen in Breda.
   Groetjes Maartje

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.