Mijn marathonvoorbereiding en jullie vragen beantwoord

Op 7 maart 2022 door Maartje

Nog een dikke maand tot de marathon van Rotterdam. In deze video vertel ik je over mijn marathon voorbereiding, vat ik samen hoe jij je marathon voorbereiding kunt opbouwen en praat ik je bij over krachttraining, warming up, schoenen, eten tijdens het lopen, rekken en strekken en meer.

 

Je droom ook omzetten naar een finish? Deze zomer of dit najaar nog een sportieve prestatie neerzetten? Start nu met 1-op-1 coaching zodat we samen kunnen knallen richting jouw droom. Uiteraard wel op een verantwoorde manier en volledig aangepast aan jouw behoeften. Informatie kun je hier vinden of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Geen marathon droom maar wel de droom om te starten met triathlon? Volgende week maandag start mijn nieuwe cursus ‘Yes, ik word triatleet‘ waarbij ik je alles vertel wat je moet weten voor je eerste triathlon én je een twaalfweeks trainingsschema krijgt. Alle informatie vindt je hier. Vergeet kortingscode ‘hallotriathlon’ niet voor €50 korting.

 

Liever luisteren dan kijken? Je kunt deze video ook als podcast luisteren. Het geluid is hierbij helaas wel wat minder mooi.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.