wil jij nu dan ook echt die gezonde leefstijl en optimale prestaties?!

Ik help je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen en focus me daarbij op voeding, sport, hormonen, ontspanning en mindset. Zo behaal je je doelen zonder de balans te verliezen. 

Wat presteren voor jou ook inhoudt, je kunt het! Weten hoe? Download hieronder mijn gratis e-book met de vijf leefstijlfactoren voor een gezonde leefstijl en optimale prestaties.

wil jij nu dan ook echt die gezonde leefstijl en optimale prestaties?!

Ik help je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen en focus me daarbij op voeding, sport, hormonen, ontspanning en mindset. Zo behaal je je doelen zonder de balans te verliezen. 

Wat presteren voor jou ook inhoudt, je kunt het! Weten hoe? Download hieronder mijn gratis e-book met de vijf leefstijlfactoren voor een gezonde leefstijl en optimale prestaties.

Maartje van Gestel MSc.

Ik ben Maartje van Gestel, 27 jaar, wonend in het gezellige zuiden, plant based foodie, sportgek, enthousiast, ambitieus, zorgzaam, streng maar rechtvaardig en soms met net iets meer discipline dan goed voor me is. 

Als proffesional kun je me omschrijven als sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en certified Ironman trainer.

Als ondernemer mag ik dagelijks doen wat ik het leukste vind; mensen helpen met een gezonde leefstijl en sportieve doelen. Dat doe ik niet alleen gericht op het fysiek, het mentale aspect is voor mij een belangrijke factor. 

Reviews

“Maartje laat je beseffen dat afvallen geen straf is. Ze staat voor je klaar in goede en slechte periodes, ze weet van iets negatiefs iets positiefs te maken en ze haalt in die periodes nog het beste in jezelf naar boven. Dat maakt het zo fijn om door Maartje begeleid te worden. Je doet het niet alleen maar echt samen.”

Aukje

Ik was zelf al een tijdje bezig met sporten, alleen wist ik dat ik ook iets moest gaan veranderen aan mijn voedingspatroon als ik een volgende stap wilde maken in mijn proces naar fit worden. Ik ben daarvoor een traject gestart met Maartje en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb echt meer inzicht gekregen in wat ik allemaal naar binnen krijg door mijn voeding beter te bekijken en plannen. Door simpele aanpassingen in je voeding kan je eigenlijk al een stuk gezonder eten. Ik heb mijn voedingspatroon op een manier aangepast die bij me past dat dit goed vol te houden is. Sinds ik het traject ben gestart ben ik afgevallen en fitter geworden. 

Ik vond het contact op een erg fijne manier gaan. We hebben elkaar eigenlijk alleen via skype getroffen, maar dit ging echt helemaal prima. We hadden regelmatig contact en als ik vragen had kon ik altijd even een berichtje sturen. Ik vind Maartje een fijn persoon om mee te communiceren, je bent rustig en vakbekwaam en je voelt je snel vertrouwd bij je. We hebben gedurende het traject over veel meer dingen besproken dan alleen voeding en ik vond het erg fijn om met iemand te sparren. Al ben ik geen topatleet. Ik had mijn eigen doelen en ook dat respecteer jij. Dat merk je echt, leuk!

Joost

”Toen ik hoorde dat Maartje een vorm van coaching aanbood was ik erg enthousiast. Deels door haar ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlons deel te willen nemen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden, rust is net zo belangrijk. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.”

Hymke

Ik leerde Maartje kennen via Instagram en oh my, wat heeft zij in korte tijd mijn leven veranderd wat betreft mijn manier van denken over voeding en beweging. Na jarenlang te weinig eten leerde ik van haar voeding te combineren waardoor ik veel beter in mijn kwam te zetten, leerde niet te overdrijven en vooral weer te genieten. Bedankt Maartje, je bent mijn held!

Jeanine

Dankzij Maartje haar persoonlijke aanpak eet ik nu vier volwaardige maaltijden per dag. 90% van de tijd ook nog eens zonder stress. Maartje kijkt echt naar jou als persoon en hoe jij een zo goed mogelijke versie van jezelf kan worden. Als ik niet had samen met Maartje aan de slag was gegaan, was ik waarschijnlijk nu terug gevallen in een eetstoornis en een burn-out rijker geweest. Ik kan dan ook niks zeggen dan dankjewel Maartje, zonder jou had ik nu geen gezondere kijk op voeding gehad!
Froukje

Blog

Op de hoogte blijven?