nieuwe naam – nieuwe website – nieuw hoofdstuk

Op 14 augustus 2018 door Maartje

Hoi lieve lezers, dat is even schrikken. De naam is anders, de lay out is anders. Een hele vernieuwde website, maar de inhoud blijft hetzelfde. Vanaf nu gaan er weer een boel nieuwe blogs online komen, vandaag start ik ook direct met een hele spannend. Ik moet jullie namelijk iets leuks vertellen, er komt nog een ander nieuw hoofdstuk, er komt een boek!

Een boek

Sinds ik vorig jaar in oktober mijn blog begon zijn er wekelijks minimaal 2 blogs online gekomen. Afgelopen week was het voor het eerst stil. Niet omdat ik geen zin had om te schrijven, in tegendeel, ik was juist heel erg veel aan het schrijven. Maar ik schreef geen blogs, ik schreef een boek! Ja je leest het goed, een boek. Nu is dat iets waar ik al heel erg lang mee bezig ben. Soms schreef ik een tijdje wel, dan tijdens een drukke schoolperiode weer niet. Nu het schoolvakantie is en ik naast mijn werk niet hoef te studeren (vind ik), besloot ik er wat vaart in te zetten. Het moest nu maar eens op gaan schieten en dat deed ik dan ook. En hoewel het boek zeker nog niet af is, durf ik nu voor het eerst wel te zeggen dat het echt ergens op gaat lijken, en dat het af gaat komen.

Wat voor boek dan?

Het zal een boek worden over plantaardige sportvoeding. Ik start met de basis sportvoeding en laat zien hoe je dit toepast in een plantaardig eetpatroon. Ik laat je zien hoe je je eigen voedingsschema opstelt en deel natuurlijk een heleboel verantwoorde recepten inclusief de macros.

Voor wie?

Het boek is voor iedereen die bewust met zijn voeding en gezondheid om wil gaan. Of je nu beginnend vegan bent of wat minder vlees wil gaan eten of wellicht al jaren met deze leefstijl bezig bent maar wat vaker wil gaan sporten. Misschien wil je afvallen of wil je je topsport carierre gaan ondersteunen met plantaardige voeding? Iedereen kan wat van de boek leren.

Waar en wanneer?

Het streven is het boek aan het einde van het jaar klaar te hebben. Je kan hem kopen via mijn website maar ook via de boekhandels. In de komende periode zal ik je steeds wat meer informatie gaan geven. Onthul ik de titel, de omslag en geef een wat sneak previews van de inhoud en de recepten. Ook de definitieve datum zal ik bekend maken en de mogelijkheid om het boek te pre orderen.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle boek ontwikkelingen? Vul hieronder dan je email adres in en ik zal je af en toe een update geven van het proces (verder zal ik je niet spammen).

Blijf boek up to date :

[mc4wp_form id=”1658″]

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.