GEZOND PRESTEREN

Een fit, gezond en sportief leven. Het is ook voor jou weggelegd. Je moet alleen weten hoe je er komt. Kleine stappen met grote resultaten, op sportief gebied maar ook in de rest van je leven. Niet omdat het moet, maar omdat het vooral heel erg leuk is en een heerlijk gevoel geeft. Ik geloof dat ook jij op een gezonde manier je sportieve droomprestaties kunt leveren en ik help je er graag bij daar te komen.

Het is niet zo onmogelijk als het misschien lijkt!

Wil je starten met hardlopen? Je eerste racefiets kopen? Of ben je al een stapje verder en wil je gaan voor een marathon, een Gran Fondo of een triathlon? Er zijn zoveel manieren om naar een doel te werken dat het overweldigend kan zijn. Met de wildgroei aan informatie zie je door de bomen het bos niet meer. Je doet je best wel, maar eigenlijk rommel je maar wat aan. En dus lukt het niet, je behaald niet het resultaat waarop je had gehoopt. En dat werkt niet goed je motivatie.

Dit herken je dit vast..

N

Je hebt een sportief doel en stiekem droom je van meer, je hebt alleen geen idee hoe je dat gaat doen. Kan je dat überhaupt wel? Hoe ga je daar voor trainen?!

N

Je hebt al wel een aantal pogingen gedaan om te gaan trainen of gezonder te gaan eten, maar die hebben nog niet je gedroomde resultaat opgeleverd.  

N

Naast trainen heb je ook nog ‘gewoon’ je baan, een studie, een sociale kring en/of een gezin. Een druk leven dus waarin het een struggle kan zijn om alles met elkaar te combineren. Je bent regelmatig uitgeblust.

N

Je struggled met je mindset. Je maakt keuzes op basis van (negatieve) emoties en/of oude patronen.

N

Je hebt snel de neiging te kiezen voor de ‘alles of niets methode’ wat je uiteindelijk meestal niets oplevert, of misschien alleen een blessure.  

N

Je bent zoekende in je voedingspatroon. Wat heb je nu echt nodig om je sportprestaties te ondersteunen? Je wilt voorkomen dat je hier (weer) te obsessief mee aan de slag gaat.   

N

Je hebt het gevoel dat je lichaam uit balans is geraakt of je bent de balans kwijt geraakt tussen sport, voeding en plezier. Dit gaat ten koste van je gezondheid. Misschien heb je veel last van je menstruatie of blijft deze zelfs helemaal uit.

N

Na een tijdje gezond leven val je toch weer terug in je oude patronen, je stopt ermee en je bent steeds weer terug bij af. 

Herken je je in een bovenstaande punten? Dan ben je hier op het goede adres!

stel je eens voor,

Hoe zou het zijn als..

A

Je je doelen dit keer wel gaat halen en op een duurzame manier. Geen quick fixes maar een nieuwe leefstijl waar je nog lang mee vooruit kunt.

A

Je een voedingspatroon vind dat echt bij je past, nooit meer diëten en je sportprestaties optimaal ondersteunen. 

A

Je naast het sporten ook energie overhoudt voor andere zaken. Je hebt weer zin om dingen aan te pakken.

A

Je de juiste balans weer vind en zowel kunt presteren als genieten. Want het moet wel verantwoord zijn en leuk blijven.

A

Je een specifieke strategie leert om jouw vrouwelijke lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen en toch het maximale uit jezelf en je prestaties te halen.

A

Je het spelletje door hebt en inziet dat het helemaal niet zo ingewikkeld is. Als je dit eerder had geweten had je dat een boel struggles kunnen besparen. 

over mij

Ik ben Maartje van Gestel, 29 jaar oud en wonend in het mooie Utrecht. Als professional kun je me omschrijven als sportfysiotherapeut MSc., sportvoedingsconsulent BGN, certified Ironman trainer en hormooncoach.

In mijn vrije tijd trek ik zelf ook maar al te graag mijn sportkleding aan om te trainen richting een mooi nieuw triathlon doel. Als plant based foodie sta ik graag in de keuken of ontdek ik de nieuwste hotspots in de stad. Ik heb soms net iets meer discipline dan goed voor me is, wat er in het verleden voor heeft gezorgd dat ik niet altijd goed voor mijn lichaam heb gezorgd. Inmiddels is de balans helemaal daar en zijn mijn prestaties en gezondheid alleen maar verbeterd. Mijn focus ligt op training, voeding, mindset, hormonen en ontspanning. Want sport is meer dan alleen trainen. Mijn hele verhaal lees je hier

Je kunt bij me terecht voor sportcoaching voor je triathlon, hardloopdoel of fietsevenement, voor voeding- en leefstijlcoaching en voor inspanningstesten met ademgasanalyse. Wil je liever zelf aan de slag kan dat met mijn boeken en cursussen.

Buiten dat ik een fantastische tijd op de marathon heb gelopen, was het traject voor de marathon al een succes. Ik was al een paar jaar bezig om een “normaal” slaapritme terug te krijgen en weer mijn oude gewicht terug te krijgen. Door een beter slaapritme, een gebalanceerd voedingspatroon en minder alcohol heb ik meer energie, meer geduld en een beter humeur.

– Hugo –

 

Geen kant en klaar plan, maar coaching dat echt op de persoon is afgestemd. Dat is wat je bij Maartje krijgt. Zonder haar coaching had ik nu niet zoveel plezier gehad in het fietsen.

– Daniëlle –

 

 Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen door meer naar mijn lichaam te luisteren. Qua voeding en sporten. Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik een gezonde plantaardige leefstijl kan combineren met sport. Dit heeft ertoe geleid dat ik mij fitter voel en het zorgen voor mezelf ben gaan waarderen. Had ik het traject niet gevolgd dan had ik mij minder fit gevoeld, had ik waarschijnlijk steeds blijven hangen in de alles of niets mentaliteit.

– Ruby –

 

Wat is het toch een feestje om gewoon, zoals vanmorgen, te kunnen besluiten om even een 1/2 marathon trainingsrondje te kunnen lopen in dit heerlijke januari zonnetje! En als kers op de taart werpt dat vele lopen op lage hartslag ook zijn vruchten af en heb ik inmiddels een nieuwe PR op de 5, 10, 15, 20 en halve marathon gelopen!

– Joyce Kerkvliet –

 

Maartje’s enthousiasme en persoonlijke aanpak gecombineerd met deskundigheid zijn een geweldige combinatie

– Olaf –

 

Sinds de start van het traject heb ik mijn eerste 1/8e en OD triathlon gefinisht 😃 Ik heb ook ontdekt dat ik hier heel veel plezier uithaal, zo fijn om een combinatie van 3 (buiten)sporten te doen! Ik kon met heel veel vertrouwen aan de start staan, en ook tijdens het proces was het fijn dat ik niet hoefde na te denken over of ik wel de beste trainingsmethode aanhield. Dat gaf veel rust. Je bent een fijne, positieve coach die toch altijd eerlijk zegt waar het op staat. Na een coachingsessie was ik elke keer weer vol goeie moed om weer lekker door te gaan, ook als ik er een beetje doorheen zat. Je hebt kennis van training, voeding, wedstrijden en zeker ook het mentale aspect, dus je bent super compleet. 

– Lisa Klaassen  –

 

Het is tijd voor actie en verandering.

Het perfecte moment bestaat niet, het is altijd het perfecte moment. Laten we ervoor gaan! Het is tijd om echt in actie te komen en de stap te durven zetten om te stoppen met maar wat aanrommelen.

Alles heeft een prijs. De vraag is; welke prijs ben jij bereid te betalen? Blijf je het nog even zelf proberen met alle frustratie en onzekerheid van dien? Of besef je je dat het met iemand samen doen die dat pad al heeft bewandeld en weet hoe het werkt sneller en makkelijker gaat?

De keuze is aan jou. Ieder moment kun jij de keuze maken; zelf nog even blijven aanrommelen of kiezen voor een bewezen, serieuze en gedegen aanpak om jouw droomdoelen nu echt te gaan behalen. Waar kies jij vandaag voor?

  • Energieker – 100%
  • Fitter – 100%
  • balans – 100%

zij gingen je voor:

Deels door Maartje ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlon te willen doen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.

Hymke

Over 1-op-1 coaching

Voordat ik mijn coachingstraject met Maartje begon dacht ik, waarom zou ik dit niet zelf kunnen? Ik besloot het toch samen te gaan doen. Dankzij Maartje weet ik veel meer over voeding en heb ik het sporten weer op de rit gekregen. Sport gebruik ik nu niet meer als uiting van mijn emoties, maar ik heb geleerd hoe ik daarmee om kan gaan en kan genieten van sporten. Hierdoor voel ik me mentaal en fysiek fitter. Maartje kijkt niet alleen naar sport en voeding, maar ook naar hormoonbalans, stress en mindset. Ik ben heel positief over ons traject en zou Maartje zeker aanraden. 

Evelien

Over 1-op-1 coaching

Na het doorbraakgesprek wist ik dat ik met Maartje aan de slag wilde in een 1-op-1 coachingstraject. Er is zoveel veranderd sinds die tijd. In mijn hele visie op voeding en bewegen, maar ook is er veel veranderd op het gebied van mindset. Dit had ik niet durven dromen. Maartje coacht op een nuchtere, duidelijke en als het nodig is ook strenge manier. Maar alles vanuit positiviteit. Zonder Maartje had ik waarschijnlijk nog jarenlang aangemodderd en was ik niet zo gelukkig geweest als ik nu ben! Dankjewel Maartje, je bent een topper!

Nadine

Over 1-op-1 coaching

boeken – lezen & leren

Wil je meer leren over je lichaam en hoe je hier op een gezonde manier het optimale uit kunt halen? Doe extra kennis op met mijn boeken. 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

cursus – zelf starten

Zelf een start maken met gezonder leven of je eerste triathlon? Kies dan voor een cursus.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

samen doen

Wat jou gaat helpen om je gedroomde resultaat te behalen is een specifieke en persoonlijke aanpak. Het ligt namelijk niet aan je inzet of aan jou, je hebt je manier gewoon nog niet gevonden. Ik ga je daarbij helpen met mijn unieke methode op het gebied van voeding, training, hormonen en mindset. Middels gerichte feedback en advies leer je meer over jouw lichaam, jouw patronen en kom je verder. Je gaat echt stappen maken met je gezondere leefstijl en/of sportprestaties die je ook zelf leert vol te houden.

Het resultaat: HET LUKT JOU OOK!

Wil je de stap zetten om samen naar je doel toe te werken? Dat kan!

inspanningstest

Zelf een start maken met gezonder leven of je eerste triathlon? Kies dan voor een cursus.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Op de hoogte blijven?