Open water swim clinic – Maartje goes offline

Op 5 mei 2019 door Maartje

Dit idee zat al ontzettend lang in mijn hoofd maar ik durf nu dan toch echt de stap te gaan zetten. Over 4 weken, zaterdag 1 juni organiseer ik een open water swim clinic.

Open water zwemmen, heerlijk genieten buiten in het water. Maar niet voor iedereen. Wil jij deze zomer je zwemskills verbeteren? Dat kan met de open water swim clinic op zaterdag 1 juni. In een klein groepje van maximaal 8 zwemmers ga ik met je aan de slag. We starten op de kant met wat theorie over de zwemtechniek en het open water zwemmen. Vervolgens doen we een warming up op de kant met wat korte core en zwemspecifieke oefeningen. Daarna is het hoogste tijd om het water lekker in te gaan. We sluiten de ochtend af met een lekkere lunch.

Je plaatsje reserveren doe je hier –> ticket open water swim clinic

Heb je vragen over de open water swim clinic? Stuur me een mailtje of berichtje via instagram.

Een week voorafgaand aan de clinic zal je extra aanvullende informatie krijgen of het precieze programma en de exacte (parkeer) locatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.