Oranje smoothie voor een Koninklijk ontbijt

Op 21 april 2018 door Maartje

Wat een prachtig zomers weer is het geweest de afgelopen dagen! Van mij mag dat best nog even door zetten. Hoe tof zou het zijn als we deze Koningsdag ook weer eens lekker weer hebben? Ik kan me de afgelopen jaren alleen nog herinneren dat het steeds niet zulk mooi weer was. Maar wat Hollandse weer ook voor ons in petto heeft, deze heerlijke zomerse oranje smoothie gaat het sowieso een goede start geven. Zoet maar toch ook kruidig en fris, een heerlijk en gezond ontbijtje om er de rest van de dag tegenaan te kunnen gaan.

 

 

Oranje Koningsdag smoothie
 
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totale tijd
 
Door:
Soort recept: Ontbijt
Aantal porties: 1
Ingrediënten
 • 1 banaan
 • 75 gram diepvries mango
 • 100 gram geschrapte wortel
 • 1 TL vanille
 • 1 TL kurkuma
 • 3 ontpitte dadels
 • 100 ml vers sinasappelsap
 • Toppings naar keuze:
 • vers fruit
 • granola
 • kokosyoghurt
Zo maak je het
 1. Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde smoothie.
 2. Serveer naar keuze met toppings

 

 

Macro’s voor 1 portie (zonder toppings)
273 calorieën
4 gram eiwitten
60 gram koolhydraten
1 gram vet

Heb jij deze oranje smoothie gemaakt ? Deel je foto en tag mij in je bericht. Vind ik superleuk om te zien!

Dit vind je misschien ook lekker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe:  

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.