Persoonlijke en professionele update

Op 8 maart 2020 door Maartje

Als je me via Instagram of Youtube volgt dan is deze informatie je wellicht al lang bekend, maar aangezien mijn blog verreweg de meeste kijkers heeft op al mijn kanalen wil ik dit hier ook nog graag delen. Vandaag vertel ik je wat meer over wat er de laatste tijd in mijn persoonlijke en professionele leven gaande is.

Al een tijdje ‘struggle’ ik met mijn werk. Hoewel ik fysiotherapie een prachtig vak vind, merkte ik de laatste tijd dat ik de setting waarin de plaats vind steeds vervelender begon te vinden. De hele dag in een kleine ruimte en nul vrijheid in je agenda, alles zo snel en kort mogelijk, het paste niet meer bij me. Regelmatig had ik het gevoel dat ik mijn patiënten niet kon geven wat ze verdiende. Afgelopen maand besloot ik daarom mijn baan op te zeggen. Meer hierover vind je in onderstaande video die ik hierover maakte:

In deze video zit ik niet in mijn eigen huis, maar in mijn kantoor! Nadat ik terug ben gekomen vanuit Australië heb ik de sleutel van mijn kantoor gekregen. In onderstaande video zie je hoe dit precies gaat:

Ik hoop dat ik je bij deze weer een beetje op de hoogte heb gebracht van mijn persoonlijke en professionele leven. Ik werk nog 2 weken in de fysiotherapie praktijk en ben daarnaast nu ook al volop bezig met het coachen van mensen. Zowel (voedings) coaching via mezelf en triathlon coaching via tri2one coaching. Mocht je ergens vragen over hebben of ook opzoek zijn naar hulp, laat het me dan zeker weten.

Via Instagram houdt ik je dagelijks op de hoogte van mijn leven.

Tot snel,

Liefs Maartje

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.