Persoonlijke update: de komende periode

Op 6 november 2018 door Maartje

Hallo lieve lezers,

Vandaag even een persoonlijke update die ik graag met jullie wil delen. Na een hele fijne tijd op Ibiza sta ik nu weer thuis met beide voeten op de grond. De komende maanden worden spannend en druk en jullie zullen dat wellicht gaan merken, vandaar deze update.

Boek

Om maar meteen met het slechte nieuws te beginnen, mijn boek zal niet in december verschijnen. Vorige week kreeg ik een berichtje van de drukker. Blijkbaar wil iedereen in deze periode een boek laten drukken waardoor de wachttijden flink zijn opgelopen. Het kwam er op neer dat de deadline van eind november ineens naar dat moment zou moeten gaan. Hoewel het meeste op papier staat, was ik er nog niet klaar voor het boek een dag later al compleet op te sturen. Afgelopen dagen ben ik gaan zoeken naar een nieuwe drukker. Ik heb met verschillende mensen contact gehad maar helaas is het overal druk en is de levertijd overal lang. Ik ben boos geweest, ik heb gehuild en heb gebaald. Inmiddels heb ik me erbij neergelegd. Nu alles gehaast afmaken en half werk inleveren is het niet waard. Uitstellen is op dit moment het beste. Of ik hem dan direct in januari ga lanceren of wacht tot het voorjaar, wanneer mensen wellicht meer zitten te wachten op een boek, weet ik nog niet helemaal zeker. Ik ben erg benieuwd hoe jullie hier over denken.

Afstuderen

Ik krijg regelmatig wat vragen over mijn studie en werk. Ik werk 4 dagen in de week als fysiotherapeut en volg daarnaast een masteropleiding. Op maandag heb ik vaak les of studeer ik thuis. Deze master duurde 3 jaar en ik ben ermee gestart in februari 2016. Dat betekend dat ik in februari 2019 hopelijk mijn diploma in ontvangst kan gaan nemen. Vanaf nu tot aan de kerst ben ik druk bezig met het afschrijven van mijn thesis. Na de kerst zal ik deze gaan presenteren en verdedigen. In januari en februari zal ik daarnaast ook wat laatste dagen stage lopen en mijn laatste tentamens maken.

Trainen

Afgelopen week trainde ik een hele week niet, inmiddels ben ik wel weer rustig begonnen. De komende periode doe ik het een beetje rustig aan. Ik laat mijn lichaam herstellen van het seizoen en laad hem op voor een nieuwe seizoen. Ik train wel maar het zijn nog geen hele lange en zware trainingen. Gedurende de komende maanden zullen de trainingen zich steeds verder opbouwen om mij weer klaar te stomen voor een nieuwe seizoen.

Blog

Met extra drukte van afstuderen, trainen en werken zal ik op mijn blog een beetje blijven zoals het afgelopen periode is geweest. Ik probeer in ieder geval 2 blogs online te krijgen per week. In de komende weken zullen er wat trainingsblog van andere triatleten online komen en zal ik ook recepten blijven delen. Mocht jij nog bepaalde blogs willen zien dan hoor ik dat natuurlijk ook graag. Op instagram zal ik ook regelmatig wat oude ‘throwback’ foto’s delen, aangezien nieuwe content maken nou eenmaal veel tijd kost.

 

Ik hoop jullie hiermee weer een beetje op de hoogte gebracht te hebben. Mochten er nog dingen zijn kun je me altijd bereiken via de comments hieronder of via instagram.

Liefs, Maartje

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.