Podcast #11 Mijn doelen voor 2021

Op 27 januari 2021 door Maartje

Inmiddels zitten we alweer een aantal weken in januari. Op mijn blog is het rustig geweest (rustiger dan ooit!), maar ik heb niet stil gezeten. Onderstaande podcast maakte ik in de eerste week van januari, maar vergat ik hier te delen. Mocht je hem dus nog gemist hebben, in deze podcast praat ik je bij over mijn doelen, plannen en uitdagingen in 2021. Je kunt de podcast hieronder luisteren of via de bekende podcast kanalen. Inmiddels zitten we aan de 11.000 plays, wat echt zoveel meer is dan ik had kunnen bedenken! Volg mijn podcast vooral ook op bijvoorbeeld spotify, zodat je de nieuwste aflevering daar als eerste te zien krijgt (wel zo handig als ik hem vergeet te delen). Er staan weer een boel toffe nieuwe afleveringen op de planning, dus tot snel!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.