Podcast #12 – Is jouw sporthorloge behulpzaam of hinderlijk?

Op 25 februari 2021 door Maartje

Hoogste tijd voor een nieuwe podcast en in deze aflevering wil ik iets belangrijks met je bespreken. Ik spreek deze keer met je over de impact die jouw sporthorloge of activity tracker heeft op jou. Is die van jouw behulpzaam of misschien stiekem wel hinderlijk? In de podcast stel ik je een aantal vragen, die kun je hier onder de uitzending terugluisteren.

Podcast #12 – Is jouw sporthorloge behulpzaam of hinderlijk?

  1. Waarom draag jij je sporthorloge?
  2. Is de meting die je doet en de waarde die je voornamelijk gebruikt, überhaupt betrouwbaar?
  3. Heeft je horloge je activiteitenniveau en sportritme veranderd?
  4. Gebruik jij de calorieën die je volgens je horloge verbrand als toestemming om te eten, of moet je genoeg bewegen om bepaald voedsel te verbranden?
  5. Ben je geobsedeerd met de cijfertjes en heeft dit impact op jezelf, je acties en je zelfbeeld? Of vind je het gewoon interessant en heeft het weinig impact op jezelf en je acties?
  6. Zijn je activiteiten en trainingen gericht op plezier, of alleen op cijfertjes en doelen?
  7. Hoe vaak draag je je horloge en zou je hem kunnen missen? Voel je paniek bij het idee dat hij af zou moeten?

 

In de podcast heb ik het over mijn awesome nieuwe cursus ‘Gelukkig Gezond’. Alle info vind je hier. Hopelijk zie ik je daar!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.