Podcast #1S2 – Mentale belasting en belastbaarheid met Hanneke Kuipers

Op 4 februari 2022 door Maartje

In deze podcast spreek ik met stress- en loopbaancoach Hanneke Kuipers. We gaan in gesprek over je mentale belasting en belastbaarheid. Want kun je wel presteren als je mentale fitheid achterblijft? Hoe vindt je een balans tussen alle ballen die je omhoog wil houden? Wanneer is gewoon druk té druk? Ik hoop dat deze podcast je weer aanzet tot nadenken.

Je kunt de podcast hieronder luisteren of via de bekende podcastkanalen luisteren.

Zou het jou helpen als je trainingen voor je worden afgestemd op je dagelijks leven? Als je trainingen zo efficiënt en effectief mogelijk zijn waardoor je niet alleen maar zoveel mogelijk uren aan het maken bent? Als je een coach aan je zijde hebt die met je meekijkt en meedenkt als het niet allemaal volgens plan gaat?  Ik kan je helpen! Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met me in plan waarin we kijken naar jouw doelen en onze match.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.