Podcast #9 met Ciska van IamGroots + december challenge!

Op 27 november 2020 door Maartje

Yes, tijd voor een nieuwe podcast. In deze aflevering zit ik samen met Ciska van Grootveld. Met haar bedrijf IamGroots begeleid ze ondernemers en ik was er daar afgelopen periode één van. Als je regelmatig op mijn website rondkijkt is het je wellicht opgevallen dat er een aantal dingen veranderd zijn. Zo is de homepage inmiddels aangepast en kun je hier mijn nieuwe gratis e-book downloaden. Ook mijn coachingspaketten zijn aangepast. Op deze manier passen ze nog beter bij mijn visie als coach en zijn ze erop gericht jullie zo optimaal te mogelijk te ondersteunen bij jullie dromen en doelen. Ik ben mega blij met wat we de afgelopen periode neer hebben gezet, en ik vind het mega leuk om steeds meer van jullie te mogen ontvangen en te begeleiden. Ik mag meegenieten van jullie groei en succes, en dat maakt dit natuurlijk de leukste baan die er is.

In de podcast heb ik het met Ciska over je doelen manifesteren. Een iets andere insteek dan waar je me normaal over hoort, maar wat mij betreft wel mega interessant en iets wat je bewust of onbewust misschien ook al wel doet. Ga de podcast zeker luisteren, en kom daarna even terug hier naartoe om de challenge te bekijken die ik er aan vast heb geplakt.

December manifestatie challenge

Het jaar zit er bijna op, volgende week is het al december. En hoewel vele van ons dan gaan starten met doelen voor het nieuwe jaar en goede voornemens, kan er in december ook nog van alles! Dus ga eens bij jezelf na, wat zou jij voor het einde van dit jaar nog willen bereiken? Waar heb je zin in, welk verlangen heb je nog? Durf het uit te spreken en stuur het het universum in! En nee, je hoeft nu niet direct van A tot Z een plan te bedenken zoals het móet gaan van je hoofd. Voel in de komende maand waar je lijf heen wil, waar je de energie voelt en ga aan de slag. In de komende maand zal ik iedere week wat delen rondom de challenge via Instagram.

Ik zou het mega tof vinden als je mee doet. Ik ga zeker aan de slag en om elkaars doelen te volgen heb ik een template gemaakt dat je via Instagram stories kunt delen., deze kun je hier downloaden. In de komende maand zal ik iedere week wat delen rondom de challenge via Instagram. Tot snel!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.