Presteren kun je leren podcast #1 Mijn hele verhaal

Op 8 juli 2020 door Maartje

Yes en wat leuk dat je meeluistert naar de allereerste aflevering van de presteren kun je leren podcast. Je kunt hem hieronder luisteren, maar je kunt me ook volgen via Spotify zodat je hier altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen. Laat me weten welke onderwerpen jij graag besproken zou willen hebben, en welke gasten ik zou moeten uitnodigen in de show.

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Wat zijn hormonen eigenlijk? - MaartjeMaria.com - […] mijn eerste podcast vertelde ik jullie vorige week mijn hele verhaal, inclusief mijn wisselende hormoonspiegels. Ik […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.