Presteren kun je leren podcast #7 Q&A: twee keer per dag trainen, droomdoelen en onzekerheid

Op 16 oktober 2020 door Maartje

Tijd voor een nieuwe podcast! In deze podcast beantwoord ik jullie gestelde vragen. We hebben het over twee keer per dag trainen, krachttraining en duursport combineren, onzekerheid en dromen en doelen.

Je kunt de podcast hieronder direct besluiteren, of via de overige kanalen.

Spotify

Google Podcast

Apple podcast

Anchor

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.