Presteren kun je leren podcast #8 De diepte in rondom plantaardig eten en duurzaamheid 2.0 met Lobke Faasen.

Op 23 oktober 2020 door Maartje

Leuk dat je weer meeluistert naar een nieuwe podcast. In deze aflevering  zit ik samen met Lobke Faasen. We bespreken de onderwerpen plantaardig eten en duurzaamheid, maar gaan echt even wat dieper graven dan de standaard blog of podcast dat doet. We beantwoorden jullie vragen en geven weer net een andere kijk op zaken. Ik vind het zelf in ieder geval een heel erg leuk gesprek geworden en ik hoop jij ook. Je kunt hem hieronder luisteren of via de bekende podcast kanalen.

P.s. Nieuwe audio apparatuur is onderweg, dus de volgende keer dat ik met een gast zit zal het geluid ook wat mooier zijn.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.