podcast

Podcast #13 – Triathlon Q&A

Podcast #13 – Triathlon Q&A

Tijd voor een nieuwe podcast! In deze aflevering vertel ik je hoe mijn triathlon reis er tot nu toe heeft uitgezien en beantwoord ik de triathlon vragen die ik van jullie kreeg. Mocht je nog andere vragen hebben, laat het me dan zeker weten dan komen die de volgende...

Lees meer
Podcast #11 Mijn doelen voor 2021

Podcast #11 Mijn doelen voor 2021

Inmiddels zitten we alweer een aantal weken in januari. Op mijn blog is het rustig geweest (rustiger dan ooit!), maar ik heb niet stil gezeten. Onderstaande podcast maakte ik in de eerste week van januari, maar vergat ik hier te delen. Mocht je hem dus nog gemist...

Lees meer

Hi, ik ben Maartje. Sportvoedingscoach, sportfysiotherapeut, hormooncoach, (triathlon)trainer en schrijver van het boek plantaardig presteren. Op mijn blog vind je lekkere plantaardige recepten en alles rondom presteren. Denk aan voeding, sport en mindset. Wil je meer van me weten? 

Mijn boek plantaardig presteren

Ook starten met plantaardig eten?

Ik leer je er alles over in mijn online programma vegan in vier weken.

online programma vegan worden in vier weken

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik niet op mijn blog plaats.