Wat anderen zeggen:

Maartje laat je beseffen dat afvallen geen straf is. Ze staat voor je klaar in goede en slechte periodes, ze weet van iets negatiefs iets positiefs te maken en ze haalt in die periodes nog het beste in jezelf naar boven. Dat maakt het zo fijn om door Maartje begeleid te worden. Je doet het niet alleen maar echt samen.

Aukje

1-op-1 coaching

Dankzij Maartje haar persoonlijke aanpak eet ik nu vier volwaardige maaltijden per dag. 90% van de tijd ook nog eens zonder stress. Maartje kijkt echt naar jou als persoon en hoe jij een zo goed mogelijke versie van jezelf kan worden. Als ik niet had samen met Maartje aan de slag was gegaan, was ik waarschijnlijk nu terug gevallen in een eetstoornis en een burn-out rijker geweest. Ik kan dan ook niks zeggen dan dankjewel Maartje, zonder jou had ik nu geen gezondere kijk op voeding gehad!

Froukje

1-op-1 coaching

Ik leerde Maartje kennen via Instagram en oh my, wat heeft zij in korte tijd mijn leven veranderd wat betreft mijn manier van denken over voeding en beweging. Na jarenlang te weinig eten leerde ik van haar voeding te combineren waardoor ik veel beter in mijn kwam te zetten, leerde niet te overdrijven en vooral weer te genieten. Bedankt Maartje, je bent mijn held!

Jeanine

1-op-1 coaching

Ik ben heel blij met hoe ons traject gelopen is. Als ik achteraf terugkijk heeft het mij eigenlijk niks gekocht, omdat het mij zoveel heeft opgeleverd. Maartje heeft veel kennis over het menselijk lichaam en weet daardoor ook echt persoonlijk advies te geven. Ook vond ik het fijn dat je niet wilt dat iedereen jouw voedingsschema volgt maar je tips geeft op mijn eigen voedingsschema. Kortom als je op zoek bent naar een traject met echt persoonlijke aandacht om je sportcarrière te verbeteren, moet je bij Maartje zijn!’

Mark

1-op-1 coaching

Aan het begin van het traject twijfelde ik erg of ik mijn ongesteldheid terug zou kunnen krijgen zonder dat ik sport op zou moeten geven. Mijn gezondheid vond ik het belangrijkste, maar sporten vind ik ook super leuk. Daarom vond ik het erg fijn dat je mij gerust stelde en vertelde dat ik het misschien ook terug kon krijgen door nog anderen aanpassingen in mijn leefstijl te doen.

Ik heb na het traject helemaal geen angst meer voor voedingsmiddelen en daardoor voel ik mij veel vrijer. Ook ben ik niet meer bang om te veel aan te komen en durf ik naar mijn lichaam te luisteren als ik meer trek heb. Ik vond de coaching sessies het fijnste aan het traject, omdat de adviezen hierbij op mij werden aangepast. Bovendien vond ik het fijn dat ik je altijd kon appen als er iets was.  Ook vond ik de feedback op de eetdagboeken behulpzaam.

Als we niet waren gestart, denk ik dat ik te weinig was blijven eten, waardoor ik alleen maar blessuregevoeliger zou zijn geworden. Bovendien had ik dan een hoger risico op osteoporose gehad dan nu ik meer ben gaan eten. Als ik niet was gegaan had ik ook nog steeds niet alles durven eten. Ik zou jou aanraden aan iemand anders, omdat je goed luistert en omdat je mij vertrouwen gaf ik het proces. Het is voor andere belangrijk om te weten dat het coachingstraject redelijk wat tijd en energie kost, doordat je veel gewoontes tegelijkertijd verandert, maar dat het wel veel oplevert.

Mandy

1-op-1 coaching

  Van tevoren had ik gedacht dat de coach meer zou vertellen wat goed is en wat ik het best zou kunnen doen. Zo bleek het coachtraject niet te werken. Er werd echt gekeken wat ik wil en hoe ik dingen aan kan pakken zoals dat het bij mij en mijn leefstijl past. Je gaf goede adviezen en dan voornamelijk om niet streng te zijn tegen jezelf, maar juist met zelfliefde en op je eigen manier gezond te leven. Dit alles op een hele positieve manier. De gesprekken zijn fijn en je bent spontaan. Dit zorgt ervoor dat de sfeer luchtig en fijn is. Je helpt goed om doelen helder te krijgen en tot de kern te komen van hetgeen wat belangrijk is. De feedback is gericht en brengt je verder op de manier die helemaal bij je past.

  Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen door meer naar mijn lichaam te luisteren. Qua voeding en sporten. Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik een gezonde plantaardige leefstijl kan combineren met sport. Dit heeft ertoe geleid dat ik mij over het algemeen fitter voel en het zorgen voor mezelf ben gaan waarderen. Had ik het traject niet gevolgt dan had ik mij minder fit gevoeld, had ik waarschijnlijk steeds blijven hangen in de alles of niets mentaliteit en had ik niet geweten dat ik meer moest eten waardoor ik nu een stuk beter in mijn vel zit.

  Ik zou je zeker aanraden wanneer ik iemand hoor over struggles met een gezonde leefstijl. Aan iemand die graag wil, maar niet weet hoe of wellicht al wat dingen geprobeerd heeft. Ik zou je aanraden omdat je op een positieve manier goede, directe feedback geeft. Dat je niet restricties oplegt, maar het plan volledige op persoonlijke behoeften wordt gebaseerd.

  Ruby

  1-op-1 coaching

  Benieuwd welke resultaten jij kunt behalen?

  Voordat ik mijn coachingstraject met Maartje begon dacht ik waarom zou ik dit niet zelf kunnen? Na een een kennismakingsgesprek ben ik toch met Maartje gestart. Dat ik nog in de herstelfase zat maakte totaal niet uit. Maartje zag dit juist als een uitdaging, wat mij weer motiveerde. Dankzij Maartje weet ik veel meer over voeding en heb ik mijn sporten ook weer op de rit gekregen. Sport gebruik ik nu niet meer als uiting van mijn emoties en frustraties, maar ik heb geleerd hoe ik daarmee om kan gaan en kan genieten van sporten. Hierdoor voel ik me mentaal en fysiek fitter. Maartje kijkt niet alleen naar sport en voeding, maar ook naar hormoonbalans, stress en mindset. Ik ben dan ook een en al positief over Maartje en zou haar zeker aanraden. 

  Evelien

  1-op-1 coaching

  Toen ik hoorde dat Maartje een vorm van coaching aanbood was ik erg enthousiast. Deels door haar ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlons deel te willen nemen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden, rust is net zo belangrijk. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.

  Hymke

  1-op-1 coaching

  Ik was zelf al een tijdje bezig met sporten, alleen wist ik dat ik ook iets moest gaan veranderen aan mijn voedingspatroon als ik een volgende stap wilde maken in mijn proces naar fit worden. Ik ben daarvoor een traject gestart met Maartje en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb echt meer inzicht gekregen in wat ik allemaal naar binnen krijg door mijn voeding beter te bekijken en plannen. Door simpele aanpassingen in je voeding kan je eigenlijk al een stuk gezonder eten. Ik heb mijn voedingspatroon op een manier aangepast die bij me past dat dit goed vol te houden is. Sinds ik het traject ben gestart ben ik afgevallen en fitter geworden. 

  Ik vond het contact op een erg fijne manier gaan. We hebben elkaar eigenlijk alleen via skype getroffen, maar dit ging echt helemaal prima. We hadden regelmatig contact en als ik vragen had kon ik altijd even een berichtje sturen. Ik vind Maartje een fijn persoon om mee te communiceren, je bent rustig en vakbekwaam en je voelt je snel vertrouwd bij je. We hebben gedurende het traject over veel meer dingen besproken dan alleen voeding en ik vond het erg fijn om met iemand te sparren. Al ben ik geen topatleet. Ik had mijn eigen doelen en ook dat respecteer jij. Dat merk je echt, leuk!

  Joost

  1-op-1 coaching

  Geen kant en klaar plan, maar coaching dat echt op de persoon is afgestemd. Dat is wat je bij Maartje krijgt. Zonder haar coaching had ik nu niet zoveel plezier gehad in het fietsen. Dat niet alleen ik heb mijn lichaam beter leren kennen en weet nu waarom ik wat eet op bepaalde systemen. Ik ben dan ook heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om dit traject met Maartje te doen.

  Danielle

  1-op-1 coaching

  Maartje weet waar ze het over heeft. Ze heeft heel veel vakkennis. Ook over bijvoorbeeld je cyclus in combinatie met sporten. Hier heb ik dan ook veel over geleerd. Daarnaast ben ik volledig plantaardig gaan eten. En dat op een verantwoorde manier. Ik ben trots op waar ik nu sta en wat ik met Maartje heb mogen bereiken.

  Dorien

  1-op-1 coaching

  Na het doorbraakgesprek wist ik dat ik met Maartje aan de slag wilde. Er is zoveel veranderd nu. Mijn hele visie op voeding en bewegen, maar ook is er veel veranderd op het gebied van mindset. Dit had ik niet durven dromen. Maartje coacht op een nuchtere, duidelijke en als het nodig is ook en strenge manier. Maar alles vanuit positiviteit. Zonder Maartje had ik waarschijnlijk nog jarenlang aangemodderd en was ik niet zo gelukkig geweest als ik nu ben! Dankjewel Maartje, je bent een topper!

  Nadine

  1-op-1 coaching

  Nu het traject voorbij is ga ik veel relaxter met voeding om en gun mezelf ook meer dingen. Daarnaast ben ik (bijna) niet meer bezig met het tracken van mijn voeding, dat voelt ook heel fijn. Ik heb veel inzicht gekregen en mezelf en mijn gedrag wat betreft voeding en sport. 

  Was ik niet aan het traject begonnen zat ik waarschijnlijk nog steeds mijn voeding te tracken en in de vicieuze cirkel vast. Ik zou je dan ook zeker aanraden aan iemand anders. Ik vond het heel fijn om samen met Maartje aan de slag te gaan. Maartje heeft een grote kennis van voeding en sport en kan je daarin ook echt verder helpen met tips & tricks. Daarna was het online programma gelukkig gezond ook heel waardevol om mee aan de slag te gaan. Maartje neemt echt de tijd voor je en je kunt altijd terecht bij haar. Daarnaast weet ze altijd goed advies te geven, waar je ook daadwerkelijk mee aan de slag kan!

   Merel

   1-op-1 coaching

   Voor ik met het traject startte twijfelde ik of het wel geschikt zou zijn voor mij. Ik was bang dat het een te complex gebeuren zou zijn met een vast “dieet” dat ik moest volgen. Het tegendeel is waar. Nu het traject voorbij is ben ik bewuster met eten en luister ik naar mijn lijf. Ik kan ook genieten van iets lekkers op zijn tijd. 

   Ik vond het fijn dat alles bespreekbaar was. Dat het goed is om jezelf te leren kennen, aan te voelen wat heb je echt nodig. De modules, de werkboeken en de videogesprekken geven je de handvatten hiervoor. Ik heb het als een leerzame periode ervaren. Het heeft me een andere kijk op mezelf, mijn lijf en mijn eetpatroon gegeven. Was ik niet met het traject gestart dan was ik nog steeds in een worsteling met mijn eetpatroon. Dat ik dacht dat ik goed bezig was maar eigenlijk niet zo goed bezig was voor mijn lijf. En dat ik de 10 km nog steeds zou rennen maar dan uitgeput zijn. Nu heb ik zelfs weer zin in een opbouw naar meer km’s!

   Petra

   1-op-1 coaching

   Ik volg Maartje al een tijdje op Instagram en heb uiteindelijk de stap gezet om samen met haar wat te doen aan mijn voeding. Sporten ging altijd wel goed maar de grootste uitdaging zat hem in mijn voeding. Hierbij liep ik al jaren op meerdere punten vast wat op een gegeven moment resulteerde in “laat maar zitten, het werkt toch niet”. Door Maartje heb ik nieuwe inzichten gekregen in voeding en heb ik geleerd dat strenge diëten helemaal niet nodig zijn om je doelen te bereiken. Ik heb vooral nieuwe inzichten gekregen in het combineren van voeding en ook nieuwe dingen te proberen. Maar wat voor mij het belangrijkste was is dat ik dankzij de hulp van Maartje nu veel meer structuur heb gekregen in mijn voeding, iets wat al jaren ontbrak en na meerdere pogingen ook niet gelukt was (of voor korte duur). Daarnaast was het resultaat in de vorm van gewichtsafname en afname in vet massa een stuk beter dan ik had verwacht, iets wat mooi meegenomen was aangezien dat niet per se het doel was. Ik kan iedereen die problemen heeft met zijn voeding (wat het probleem ook mag zijn) aanraden om met Maartje aan de slag te gaan! Daarnaast is Maartje een leuke coach die oprecht geïnteresseerd in je is en veel kennis en ervaring heeft op het gebied van voeding en sporten. Wat je uitdagingen ook zijn, samen met Maartje ga je, je doelen behalen!

   Sinyo

   1-op-1 coaching

   Benieuwd welke resultaten jij kunt behalen?