Al vaker heb ik reviews geschreven over voedingsmiddelen, vandaag voor het eerst een review over een sportproduct! Van LPRD kreeg ik deze prachtige skinsuit (snelpak) en daar was ik direct enthousiast over. Vandaag laat ik je kennis maken met dit fijne product, kijk je maar naar mijn review LPRD skinsuit?

LPRD

LPRD, of te wel leopard, was voor mij nog een nieuw merk. Ik kende het nog niet terwijl het toch een Nederlands merk is. De naam is ook direct duidelijk over het product, het is allemaal sportkleding met een luipaard print. Het setje dat ik draag is een donkerblauwe print, maar ze hebben ook de klassieke bruine print en een print met alle kleuren van de regenboog. Naast fietskleding hebben ze ook hardloop/fitness kleding. Het kantoor is in Amsterdam maar ze zijn voornamelijk online te vinden. Wel gaaf, alles wordt zelf met de hand gemaakt!

Pasvorm

De kleding wordt met de hand gemaakt en dit zorgt ervoor dat het ook perfect zit. Voor mijn lengte heb ik vaak een grotere maat nodig maar ik ben niet erg breed waardoor een grote maat vaak te los zit. Een kleine maat is vaak goed in de breedte maar is dan weer te kort. Aaan LPRD gaf ik mijn maten door waardoor hij perfect voor mijn lichaam gemaakt werd. De skinsuit bestaat uit één deel en zit dus aan elkaar als een jumpsuit. Extra spannend voor mij om hem te passen aangezien ik normaal dan met mijn schouders naar beneden wordt getrokken. Dit was gelukkig geen probleem. Daarnaast heb ik ervoor gekozen een brede band te laten zetten bij de benen. Dit voorkomt harde, snijdende randen in je benen. Achterop zitten twee zakjes om bijvoorbeeld voeding in mee te nemen, er zitten ook nog twee kleine zakjes met een rits voor bijvoorbeeld je sleutels. Hieronder zie je hoe mijn pakje gemaakt werd, gaaf toch?!

Kwaliteit

De kwaliteit van de skinsuit heeft mij echt verbaasd. Het is niet te vergelijken met je goedkope setje van de budget sportwinkel. De stof is ontzettend stevig maar toch heerlijk zacht. Het oogt erg luxe wat mij betreft. De lange rits is degelijk en de zeem lekker dik (check ook even de bananen print in het filmpje :D). Onder de armen zit een stukje mesh voor extra ventilatie. Ik heb hem nog maar 2x gewassen maar ik gok dat vaker wassen ook geen probleem zal worden.

Conclusie

Ik ben ontzettend blij met dit snelpak! Aangezien ik vanaf 2019 niet meer lid zal zijn van een vereniging, acht ik de kans groot dat je me in deze outfit voorbij zult gaan zien komen. Ik ga hem sowieso gebruiken voor alle fietswedstrijden die ik ga doen. Daarnaast wil ik nog een ander pakje met een triathlon zeempje voor tijdens die wedstrijden.

Vergeet LPRD ook niet te volgen op instagram en als je daar dan toch bent, vergeet mij dan ook niet. <3