Review: Vegan Wasa Sandwich Hummus

Op 28 november 2017 door Maartje

Je zag ze al in mijn eetdagboekje voorbij komen vorige week, maar hier is dan eindelijk de review van de wasa hummus crackers. Een aantal weken geleden liep ik door het Kruidvat en zag daar wel iets heel interessants liggen. De volkoren crackers van wasa zijn altijd al mijn favoriet, ze zijn 100% roggevolkoren meel en bevatten geen toegevoede suikers. Ik wist dat er ook varianten waren met vulling. De sandwich varianten bevatten allemaal een vulling, de meeste zijn met cream cheese en bevatten verschillende ingrediënten die ik liever niet eet. Denk aan koeienmelk, palmvet, maltrodextrine etc. Deze versie met hummus zag ik nog niet eerder, maar het ziet er echter perfect uit! 1 verpakking bevat 2 smalle crackers. Ik kocht 3 verpakkingen voor €0,99, prima prijsje dus.

 

 

Oké de ingrediënten zien er goed uit, maar is de smaak dat ook? Wat me direct opviel is dat de cracker nog krokant is, ik had verwacht dat die misschien wat slap zou zijn geworden door de vulling. Gelukkig is dit niet het geval en smaakt de cracker zoals ik ze ook los als cracker gewend ben. De hummus is gemaakt van kikkererwten meel waardoor hij goed buiten de koelkast bewaard kan worden. De hummus is hierdoor wat ‘steviger’ dan je gewend bent van normale hummus, maar de smaak verschilt niet veel. Hij is goed op smaak gemaakt met komijn.

 

 

Eindconclusie? Ik vind ze lekker! Echt een goed product, of je nu wel of niet vegan eet. Een gezond tussendoortje wat je makkelijk meeneemt. Ik hoop dat we snel meer van dit soort producten in de winkels kunnen vinden.

 

 

Heb jij deze wasa hummus sandwiches al wel eens op? Laat het me weten via een reactie hieronder of via instagram

 

 

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.