Road to Ironman 2021! Weekvlog #1 & #2

Op 27 januari 2021 door Maartje

 

Nu ik dit jaar weer train voor een full distance Ironman, leek het me leuk om net als bij de eerste keer dit proces weer vast te leggen! In november toen mijn voorbereidingen startte, begon ik al met vloggen. Door de drukte lukte het me toen nog niet om alles te bewerken, maar we zijn nu bezig met een inhaalslag! De komende weken zullen er steeds 2 weekvlogs per week online komen. Op maandag en vrijdag om 16:00 uur kun je ze verwachten op YouTube. Dit upload schema blijft tot we weer een week achterlopen op de werkelijkheid. Je kunt dan steeds op vrijdag de vlog verwachten van de week daarvoor. De eerste twee staan inmiddels online dus ik zal ze hier weer met je delen:

 

 

En nummer 2:

 

 

Abonneer je op mijn YouTube kanaal zodat je daar de nieuwste video’s altijd in je overzicht krijgt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.