Starten met triathlon #1

Op 20 januari 2019 door Maartje

Nu het nieuwe jaar is begonnen begint de zomer en het triathlon seizoen langzaam dichterbij te komen. Als ik het zo rond me heen hoor zijn er daarmee ook weer een boel mensen die willen starten met triathlon. Een mooi doel in de zomer om vanaf nu naar toe te werken. Ik kan je alleen maar aanmoedigen om dit doel door te zetten en wil je daarbij graag helpen. De komende weken zal ik een blog serie schrijven genaamd: ‘starten met triathlon’. In deze serie blogs ga je ik je alles vertellen over hoe je start en toewerkt naar je eerste triathlon.

De volgende thema’s zullen aan bod komen:

  1. Benodigdheden en bijbehorende kosten
  2. Wedstrijd kiezen en jaarprogramma maken
  3. Je trainingen opbouwen en indelen
  4. Oefenen, oefenen, oefenen
  5. Voeding en wedstrijdgewicht
  6. Slaap, rust en herstel
  7. De wedstrijddag

Ik hoop dat je na deze blogserie genoeg informatie hebt om je eerste triathlon tot een succesvol einde te brengen. Mochten er nog andere dingen zijn die je graag besproken ziet, laat het me dan zeker weten!

Tussendoor op de hoogte blijven van mijn triathlon journey doe je via mijn vlogs of via instagram.

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Triathlon benodigdheden en kosten - Starten met triathlon #2 - MaartjeMaria.com - […] de eerste echte blog in de serie ‘starten met triathlon’. Vorige week zondag vertelde ik je al globaal welke…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.