Nu het nieuwe jaar is begonnen begint de zomer en het triathlon seizoen langzaam dichterbij te komen. Als ik het zo rond me heen hoor zijn er daarmee ook weer een boel mensen die willen starten met triathlon. Een mooi doel in de zomer om vanaf nu naar toe te werken. Ik kan je alleen maar aanmoedigen om dit doel door te zetten en wil je daarbij graag helpen. De komende weken zal ik een blog serie schrijven genaamd: ‘starten met triathlon’. In deze serie blogs ga je ik je alles vertellen over hoe je start en toewerkt naar je eerste triathlon.

De volgende thema’s zullen aan bod komen:

  1. Benodigdheden en bijbehorende kosten
  2. Wedstrijd kiezen en jaarprogramma maken
  3. Je trainingen opbouwen en indelen
  4. Oefenen, oefenen, oefenen
  5. Voeding en wedstrijdgewicht
  6. Slaap, rust en herstel
  7. De wedstrijddag

Ik hoop dat je na deze blogserie genoeg informatie hebt om je eerste triathlon tot een succesvol einde te brengen. Mochten er nog andere dingen zijn die je graag besproken ziet, laat het me dan zeker weten!

Tussendoor op de hoogte blijven van mijn triathlon journey doe je via mijn vlogs of via instagram.