Testa omega 3 winactie & kortingscode

Op 27 september 2018 door Maartje

Yes ik heb weer een leuke winactie voor jullie! Deze keer maak je kans op de omega 3 supplementen van Testa. En mocht je ze zelf willen bestellen dat heb ik ook een kortingscode voor je. Ik geef je in deze blog wat informatie over omega 3 en deel de omega 3 winactie met je.

 

Wat is omega 3?

Omega 3 is een essentieel vetzuur. Essentieel betekend dat het lichaam het niet zelf kan aanmaken en het dus uit andere bronnen moet halen. Omega 3 is onverzadigd en behoord daarmee tot het ‘goede’ soort vet. In tegenstelling tot verzadigd vet zorgt dit onverzadigde vet juist voor een verlaging van het cholesterol. Dit heeft een positief effect op de hart en bloedvaten. Ook de bloeddruk wordt positief beïnvloed door omega 3 en een goede hersenfunctie kan niet zonder.

De bekendste vormen van omega 3 zijn ALA, EPA en DHA. ALA is absoluut essentieel, vanuit hier kan het lichaam zelf DHA en EPA maken. ALA vind je voornamelijk in walnoten, lijnzaad, chia zaad en hennep zaad. Wanneer je deze dagelijks consumeert zul je als vegan prima aan je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid komen. Mocht het je niet lukken deze producten niet in te nemen dagelijks is er ander alternatief, een supplement. Testa bied volledige plantaardige omega 3 supplementen aan. Deze worden dus niet gehaald uit visolie maar uit algen olie, een hele goede plantaardige omega 3 bron. De supplementen zijn van erg hoge kwaliteit, zijn volledig natuurlijk en hartstikke betaalbaar. Ik heb ze afgelopen maand dagelijks gebruikt en ik moet zeggen dat het erg goed bevalt! Omega 3 heeft een positief effect op de hormoon balans en dat heb ik zeker gemerkt.

 

Win 2x een maand aan omega 3 supplementen!

Ik mag 2 lezers kennis laten maken met de supplementen. Je kan een pakketje winnen met 32 supplementen, genoeg voor een hele maand! Wat moet je doen om te winnen?

  • Volg mij op Instagram
  • Laat in een reactie onder de instagram post weten dat je mee doet en tag degene die jij het andere pakketje gunt.
  • That’s it! De winactie loopt tot zondag 7 oktober, daarna zal ik de winnaar bekend maken.

Testa kortingscode

Ben jij ook fan van de supplementen en wil je ze zelf bestellen? Ik heb een leuke kortingscode voor je! Gebruik bij je bestelling de code ‘maartje10’ voor 10% korting op je bestelling. Testa bied altijd gratis verzending. De code zal ook nog geldig blijven na de winactie dus zorg dat je hem ook even opslaat of onthoud voor de toekomst.

 

 

Vind je dit soort dingen interessant? In mijn boek zal ik meer wetenschappelijke kennis delen over dit soort onderwerpen. Zorg je via de nieuwsbrief of via Instagram op de hoogte blijft.

1 Reactie

  1. Linda Schoormans

    Hoi Maartje. Leuk om via een Google zoekactie op testa korting op jouw website te belanden. Bedankt voor de korting. Bekijk meteen even je hele site.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.