Tijd voor leuk nieuws!

Op 23 december 2019 door Maartje

Hallo allemaal, daar ben ik weer met een hele leuke update deze keer! Als je me via instagram volgt heb je wellicht gezien dat ik aan het klussen was. Ik kreeg een aantal keer de vraag of ik aan het verhuizen ben, maar nee dat ben ik zeker niet. Wat ik wel aan het doen ben lees je hieronder in mijn update; tijd voor leuk nieuws!

Ik ga het anders doen

Begin dit jaar ronde ik mijn master opleiding tot sportfysiotherapeut af. Dit was een deeltijd master van 3 jaar in Enschede. Naast mijn werk zat ik dus uren in de trein en was ik aan het studeren. 3 jaar lang was dit best een struggle en wat was ik blij toen ik mijn diploma in ontvangst mocht nemen! Daarna was ik ook van plan om nooit meer te gaan studeren, zo klaar was ik er mee. Toch duurde het niet lang voor ik me opnieuw inschreef voor een opleiding. Dit keer was het een thuisstudie tot gewichtsconsulent.

Waarom?

Ik wil mensen niet alleen inspireren maar ook daadwerkelijk kunnen helpen. Het schrijven van mijn boek en al het onderzoek dat ik daarvoor deed heeft me heel veel kennis opgeleverd. Daarnaast eet ik zelf al bijna 3 jaar plantaardig en heb ik ook mensen uit mijn omgeving mogen helpen. Toch had ik het gevoel dat, als ik ook andere mensen wilde gaan helpen, een officieel diploma nodig heb. Wellicht is dit een beetje een ouderwetse gedachte, maar ik besloot er toch op deze manier voor te gaan. Afgelopen maanden ronde ik al mijn huiswerkopdrachten af en haalde ik ook mijn theorie examen. Woensdag 8 januari zal ik mijn praktijk examen doen om me daarna officieel als gewichtsconsulent in te registeren. Stiekem bevalt dat studeren me heel erg goed en ben ik inmiddels ook begonnen aan een specialisatie tot sportgewichtsconsulent en haal ik mijn vegan nutritionist diploma. Hoewel ik niet precies weet hoeveel nieuwe dingen ik van deze opleidingen heb geleerd, voelt het in ieder geval heel erg fijn dat ik bevestiging heb gekregen van mijn zelf opgedane kennis. En voor jullie kan dit weer een bevestiging zijn dat mijn kennis niet uit mijn duim gezogen is.

Hoe ga ik dingen dan anders doen?

Ik zal deels nog werkzaam blijven als sportfysiotherapeut in loondienst maar ik zal daarnaast ook voor mezelf gaan beginnen als sport- en voedingscoach! Vanaf januari open ik de deuren van mijn eigen coachingspraktijk (ja dat was dus die kleine verbouwing die je voorbij zag komen). Ik ga mensen helpen op het gebied van (plantaardige) (sport) voeding en sport. Dus of je nu wilt beginnen met plantaardig eten, je iets aan gewicht of je gezondheid wil doen, of dat je nu wilt starten met hardlopen of triathlon, het kan allemaal! Je kunt bij me langs komen in Breda maar coaching kan ook online.

Wat betekent dat voor nu? 

  • Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief om zo op de hoogte gehouden te worden over de nieuwe website en de coaching:

[convertkit form=1151667]

  • Mijn website zal er helemaal anders uit komen te zien. Naast mijn blogs zal er ook ruimte komen voor de coachingsinformatie. De website verhuizing staat gepland op 30 december. Waarschijnlijk zal mijn blog die dag moeilijk te bereiken zijn.
  • Tot 30 december komen er geen nieuwe blogs online maar op de dag van de lancering zullen er 6 nieuwe blogs online komen.
  • Mijn blog content zal er ook iets anders uit komen te zien. Ik ga weer meer lekkere en gezonde plantaardige recepten maken maar daarnaast zal ik ook meer informatie stukken gaan plaatsen over sport en voeding. Op deze manier wil ik echt een platform gaan creëren waar je alles kunt lezen over plantaardige voeding, sport (kracht en duur) en een duurzame leefstijl.
  • Nu mijn ironman voorbereiding erop zit stop ik (voorlopig) met weekvloggen. Ik wil meer informatieve en leuke losse video’s gaan maken. Volgend seizoen zal ik wel regelmatig vlogs blijven maken rond wedstrijden.

Ik hoop dat jij er net zoveel zin in hebt als ik! Mocht je nog vragen hebben of suggesties laat het dan zeker hieronder weten in de comments, stuur een DM op Instagram of stuur me een mailtje.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.